DIDI DŽEJ KAKVU NISTE NIKADA VIDELI: Procurila pevačicina fotka, evo šta je radila usred noći! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2021

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Didi Džej pokazla je svojim pratiocima njenu noćnu rutinu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dijana Janković šokirala javnost

 

Pevačica i kreatorka Dijana Janković poznatija u svetu kao Didi Džej šokirala je javnost na Instagramu kada je u pola noći objavila stori, bez trunke šminke na licu, ali jedan detalj je sve iznenadio. 

Naime, Didi je u toku noći odlučila da odradi noćnu rutinu, što i inače praktikuje, ali sada je pokazala i svima kako se neguje. Naime, Jankovićeva je na lice stavila masku za lice, čime je negovala i hidrirala svoju kožu, a taj trenutak podelila je sa pratiocima na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Poznato je da je Dijana oduvek bila na udaru loših komentara da koristi fotošop kako bi ispeglala svoje lice, ali ovim je pokazala koliko je sigurna u svoju lepotu i nema problem da pred svoju publiku širom sveta izađe potpuno i bez trunke šminke. 

Republika

Foto: instagram.com

Dijana Janković pokazala noćnu rutinu

Dijana Janković ugradila lift u svojoj vili!

Svojevremeno odjeknula je vest da je pevačica Dijana Janković u luksuznoj vili ugradila lift, kako bi joj bilo lakše, budući da je navikla život na visokim potpeticama, sa kojih ne silazi. Kako joj obaveze zahtevaju da uvek bude sređena tip-top, Dijana je napravila jedan deo kuće u šminkernicu i garderober, a potom je ugradila lift, kako bi se lakše snalazila. 

To je izazvalo veliki hit u javnost, odjek da se pevačica hvali skupocenim i luksuznim životom bila je tema nedeljama u medijima. Mnoge njene koleginice su potom počele sa planom i vizijama da će ugraditi u svojim kućama lift, pa je sledeća na redu bila Jelena Karleuša, koje je od tada ušla u medijski rat sa Jankovićevom, što se moglo i očekivati, jer Karli ne voli konkurenciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading