DARA BUBAMARA PODIVLJALA NAKON SMRTI OCA: Dovela svoj život u opasnost, bahatom vožnjom prekršila sve propise! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara poznata je po skupocenim kolima i mašinama, koje voli da nagazi po gasu, a nesavesnom vožnjom, kojom se redovno hvali na društvenim mrežama daje loš primer pratiocima.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Dara Bubamara izaziva haos na putu

 

Pevačica Dara Bubamara nedavno je sahranila oca za kog je bila vrlo vezana, a sada je nastavila sa svakodnevnim bahaćenjem po cesti. Ovo nije prvi put da se pevačica Dara uhvati volana i da nagazi preko stotke po gasu, zbog čega su uglavnom njeni pratioci šokirani. 

Republika

Foto: instagram.com

Dara Bubamara sahranila oca

 

Dara je majka njenog naslednika Koste, zbog čega pratioci i apeluju da bi trebalo da ima veći, ali i savesniji uticaj kako na sina, tako i na njene pratioce, ali izgleda da to pevačici ne dolazi do mozga. Bubamara se na Instagramu ,,pohvalila" da je sela za volan, nagazila čak i do 165 kilometara na sat, a snimak je izazvao lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: instagram.com

Dara Bubamara u bahatoj vožnji

 

Pevačica Dara je ponovo ugrožavala bezbednost u saobraćaju, a čini se da na kritike povodom toga odavno ne reaguje. Dara je pre nekoliko meseci sa tadašnjim dečkom besnila po cesti, a nesavesnom vožnjom mogla je da dovede kako sebe, tako i svog dečka do fatalne greške. Srećom, tada se vožnja završila u najboljem redu, ali izgleda da Dara ne odustaje od svog burnog i divljačkog života po putu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading