DRAGANA MIRKOVIĆ PRVI PUT POKAZALA SESTRU BILJANU: Fanovi u šoku zbog njihove sličnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković čestitala je sestri Biljani rođendan, a njeni fanovi su oduševljeni koliko njih dve izgledaju slično.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković podelila srećne vesti

 

Narodna pevačica Dragana Mirković podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram lepe vesti, a prvi put je pokazala svoju sestru, koju javnost nije imala prilike da upozna. 

Naime, poznato je da Dragana Mirković ne eksponira svoju porodicu toliko često, trudi se da svoj privatni život zadrži samo za sebe i bliske ljude iz okruženja, ali i ona nekad ima potrebu da svojim najmilijima čestita važne datume preko društvenih mreža. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković privatan život čuva za sebe

 

Tako je bilo i ovaj put, pa je raskošna pevačica prvi put javnosti pokazala svoju sestru Biljanu, a mnogi njeni pratioci primetili su izuzetnu sličnost njih dve. Emotivnom i dirljivom porukom, Dragana je čestitala sestri Biljani rođendan i poželela joj sve najlepše. 

- Draga moja seko BIljana, srećan ti rođendan i hvala ti na svim godinama podrške i ljubavi - napisala je Dragana Mirković u čestitki na Instagram storiju. 

 

Republika

Foto: instagram.com

Dragana Mirković pokazala prvi put sestru

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading