ĐANI OTKAZUJE SVADBU ZA SINA MILOŠA: Snašla ih neviđena nesreća, Slađa u OČAJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani morao je da otkaže svadbu za sina Miloša zbog masovno otkazivanja dolaska gostiju, a među njima su i pevačeve kolege sa estrade.

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Đani i Slađa Trajković otkazali svadbu sinu Milošu

 

Popularni folker Radiša Trajković Đani i njegova lepša polovina Slađa doneli su odluku da otkažu svadbu za preko 300 zvanica za sian Miloša, jer su njihovi gosti u velikom broju počeli da otkazuju dolazak. 

Ovome se porodica Trajković nije nadala, a sada je isplivao i razlog zbog čega su doneli ovu ne tako sjajnu odluku. Iako je sve bilo spremno za gala i luksuznu svadbu, koja je trebalo da se održi 21. oktobra, pevač i njegova supruga Slađa ipak su doneli odluku da se proslava odloži nekom drugom prilikom, a pozdani izvor otkriva i sve detalje. 

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani Trajković otkazao sinu svadbu

 

 Tačno je, svadba je bila planirana za 21. oktobar, jer su se na taj dan prošle godine sin i snajka venčali u opštini, ali smo morali da je odložimo za maj. Videli smo da se mere zatežu, pa smo morali sve da ispoštujemo. Nelogično je da pravimo bilo šta, jer nije tu u pitanju deset ili 15 ljudi, to će biti velika svadba i mnogo naroda – rekla je Slađa, dok nam njihov blizak prijatelj otkriva pravi razlog otkazivanja:

– Nisu ni razmišljali o pomeranju datuma svadbe. Međutim, počeli su rođaci da ih zovu da otkažu dolazak, pa neki prijatelji, čak i Đanijeve kolege pevači. Ljudi se plaše masovnih okupljanja, zatvorenog prostora. Niko ne može da se opusti kada ima toliko zaraženih. Đani se baš smorio, mnogo se nervirao, jer nije znao kako da kaže sinu Milošu i snaji Nini da moraju da otkažu svadbu. I sa Slađom se baš posvađao oko toga, on nije bio za otkazivanje, ali su na kraju shvatili da je tako najbolje za sve. Žele svadbu sa preko 300 zvanica, a ne bi im došlo ni 100 ljudi. Seli su i razgovarali i zaključili da je najbolje da pomere za sledeću godinu, u nadi da će se situacija sa virusom bar malo srediti. Otkazali su hotel, ali kapara je morala da ostane, tako da prostor sigurno neće menjati - prenosi Svet.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Đaniju Trajkoviću kolege otkazale dolazak na svadbu sina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vesna

11.10.2021 17:58

Bas me briga.