SVE SE VRTI OKO 5 PEVAČA, NIKO ME NE ZOVE: Nada Topčagić POBESNELA na KOLEGE ZBOG PRIČA DA ZARAĐUJE 10.000 evra! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.10.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić sinoć je gostovala u emisiji "Amiži šou" ona je pobesnela nakon priće da zarađuje 10.000evra pa opelala po kolega.

Republika

Foto: printscreen

Nada Topčagić opelela po kolegama

 

Nada Topčagić je ovih dana tema svih medija zbog toga što je pevala na 40. rođendanu Zlatana Ibrahimovića u Milanu, gde je navodno zaradila 30.000 evra samo za pevanje svog velikog hita "Jutro je". 

O Nadi i njenoj zaradi se često piše, a legendarna pevačica poznata po tome što nema dlake na jeziku, iskreno je odgovorila na spekulacije o njenom bogatstvu. 

Nada je u sinoćnoj emisiji "Amidži šou" istakla da nju niko ne zove da peva, te da se sve vrti oko svega nekoliko pevača. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden

- Ja nisam pevač trgova! Ja ovog leta ni na jednom trgu nisam pevala! Najviše me koštao Ibrahimović! Vrti se samo igra oko nekoliko pevača, evo neka Neda kaže stinu! Peva pet pevača letos trgove! Bundeve, ku*ci, palci, prasijada... Čekajte, ljudi! Nemojte! Ako je ovo jedan kolač, ajmo svi taj kolač da podelimo! Ne možeš ti uzeti sve... - iskrena je bila Nada.

- Ja, Nado, nisam imala ovde nijedan koncert. Ovde. Imala sam u Bugarskoj - složila se s njom i Neda Ukraden.

 - Mene Bugari i Rumuni zovu, kažu 'krenite, dobićete 1.500 eura' - orkestar, Nada, spavanje...pa, čekajte ljudi?! A ovde trgovi, ljudi...- nastavila je Nada.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading