SEVERINA U KAMPANJI PROTIV SRBA: Ne želim da sarađujem sa čovekom koji negira genocid u Srebrenici!

Autor: Republika

Vesti

06.10.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Vučković ne prestaje sa izlivima mržnje prema Srbiji i srpskom narodu, otkriva Republika.

Foto: Estock/Tanjug/R. Prelić

Udarila na Dodika: Severina Vučković

Nakon što je besramno izveđala srpskog patrijarha Porfirija, o čemu je Republika prva pisala, Severina se ponovo obrušila na Srbe. Ovoga puta na Srbe sa one strane Drine, tačnije na brata srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika - Igora Dodika.

Naime, u intervjuu za zagrebački Večernji list, hrvatska pevačica bez trunke stida priznala je da je odustala od angažmana na televiziji Una, kada se pojavila informacija da je ta televizija u suvlasništvu Igora Dodika.

Da skandal bude veći, Severina je svoj naprasni postupak pokušala da opravda brutalnim napadom na Dodika, tvrdeći da je reč o političaru koji vređa žene i ne priznaje genocid u Srebrenici.

- Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je reč o ''Dodikovoj televiziji'', pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista reč o partnerstvu sa porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - odvalila je Severina.

Podsetimo, Severina se nedavno "proslavila" i skandaloznim napadom na poglavara Srpske pravoslavne crke Porfirija.

- A tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije Milanov, prijatelj koji mi, navodno, nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde - izjavila je Severina za portal H-Alter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Strahinja

06.10.2021 12:18

Nije mi jasno zašto je uopšte i pozivaju a sigurno će i Republika Srpska pretrpjeti ogromnu štetu što se ona nije pojavila na nekoj tv

Odgovori 20 1
damon

06.10.2021 14:59

Več samim tim što si uopče pristala i na sami razgovor, a kamoli i na moguči "angažman", dovoljno je da ti se zabrani SVAKI kontakt sa Hrvatskom. Tebi treba oduzeti državljanstvo i protjerati te iz zemlje, jer ti si SRAMOTA svog naroda. Nije čudo da te se odrekla i vlastita sestra. I nadam se da če ta "televizija" biti zabranjena u HR. Kao što bi i TI trebala biti.

S R B I N

07.10.2021 06:38

@damon - SAMO VI NJU ZADRZITE ZA VAS NEKA VAMA PEVA...NAMA JE ONA POTREBNA KAO BUDALI SAMAR...TAJ KO NJU SLUSA I SA NJOM SE POISTOVECUJE I NE ZASLUZUJE VISE I BOLJE...DA NE KAZEM NESTO DRUGO...

Istina

06.10.2021 15:44

Dozivotna zabrana ulaska u Srb i RS

Odgovori 12 0