SEVERINA ODLEPILA S MOZGOM, BESRAMNO VREĐA SRPSKOG PATRIJARHA: Pevaljka poručila Porfiriju da se POKAJE za svoje grehe!

Autor:

Zabava

16.09.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Vučković, koja se našla u središtu skandala zbog toga što je patrijarhu Porfiriju slala preteće poruke, potvrdila je pisanje Srpskog telegrafa da je uznemiravala poglavara Srpske pravoslavne crkve.

Republika

Foto: E-Stock, Tanjug/M. Milivojević

Severina i patrijarh Porfirije

Naime, ona je u jednom intervjuu u kome je govorila o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koju vodi sa ocem deteta Milanom Popovićem, otkrila da je kivna na poglavara SPC jer je dozvolio da njihov naslednik bude kršten u pravoslavnoj crkvi. Pritom, nije iznela glavnu činjenicu da je ona prekršila patrijarhat, odnosno pravilo da dete uzima očevu veru u slučaju da roditelji ne mogu da se dogovore oko toga.

Ona je i za to što joj je oduzeto starateljstvo optuživala sve redom od sudija, lekara, radnika centra za socijalni rad do navodnih moćnika, među kojima je potpuno bezumno navela i srpskog patrijarha, kao da pravoslavni sveštenik može imati uticaj u hrvatskom pravosuđu.

- A tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije Milanov, prijatelj koji mi, navodno, nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde - izjavila je Severina za portal H-Alter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Emanuela

16.09.2021 10:15

Јадница...

Odgovori 18 0
Luka

16.09.2021 12:00

Ta opajdara zloupotrebljava sudbinu svojeg sina da bi u javnosti podigla svoj rejting.

Odgovori 12 0
Nada

16.09.2021 12:01

Luda žena.

Odgovori 11 1
Sivi

16.09.2021 12:44

Nije normalna ...

Odgovori 10 0