ISTORIJA SE PONAVLJA, ČETIRI GODINE KASNIJE! Šako Polumenta nastavlja sa spopadanjem: DAJ MI NEŠTO KAO JA TEBI SADA!(VIDEO)

Autor:

Zabava

05.10.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šako Polumenta uporan je kada su u pitanju devojke, naročito one dosta mlađe od njega, te i nakon skandala koji se dogodio pre četiri godine kada su isplivali video snimci njegovog zavođenja maloletnica, Šako nastavlja po starom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šako Polumenta ne prestaje da spopada maloletnice

Pevač Šako Polumenta izgleda da nije naučio lekciju pre četiri godine kada su isplivali snimci na kojima pevač zavodi devojke i to uglavnom maloletnice, pozivajući ih da dođu u hotele u kojima odseda ili da mu uzvrate istom merom, pa mu pošalju neki eksplicitni sadržaj.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šako Polumenta pre četiri godine spopadao maloletnice

Polumenta je tada bio na udaru javnosti, podsmevali su mu se, ali i osuđivali zbog ''nedostaješ, dođi da me ljubiš'', što je on iskoristio i izbacio pesmu ''Nedostaješ'' i na taj način donekle uspeo da zataška skandal u čijoj se žiži našao.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šako Polumenta poslao video snimak iz kupatila devojci

Ipak, Šako je nastavio po starom, očigledno se ne nadajući da će njegove prepiske i snimci koje deli sa devojkama ponovo ugledati svetlost dana, ali to se desilo. Naime, internetom kruži snimak pevača, iz kreveta kako se obraća izvesnoj mladoj dami, a njegovo ponašanje neodoljivo podseća na ono od pre četiri godine.

- Daj ti meni nešto kao ovako ja tebi sad, trenutno. Pošalji mi neki video - izgovara Polumenta u video snimku koji je poslao devojci koju je primetio na društvenoj mreži Instagram i sebi dao slobodu da joj uputi ovakav sadržaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading