ANA NIKOLIĆ PREDOSETILA SMRT MARINE TUCAKOVIĆ! Pevačica otkrila JEZIVU TAJNU, a onda je zajecala na sav glas: VIDELA JE TUGU U MOJIM OČIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić otkrila je kako se osećala kada je saznala za smrt Marine Tucaković, pa se prisetila svih situacija sa njom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ana Nikolić progovorila o smrti Marine Tucaković

 

Pevačica Ana Nikolić nije se pojavila na sahrani kantautorke Marine Tucaković, zbog čega su svi ostali u šoku, a ona je sada otkrila i razlog zbog čega se tako desilo. 

Ana je dugi niz godina sarađivala sa Marinom, mnoge njene pesme je napisala, a pevačici je pripala čast i da dobije numeru pod nazivom ,,Mišo moj" koju je Tucakovićeva posvetila pokojnom sinu Milošu Raduloviću. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić otpevala pesmu ,,Mišoj moj"

 

Marina Tucaković preminula! 

19. septrembra 2021. godine kao bomba odjeknula je vest da je Marina Tucaković izgubila bitku sa opakom bolesti, što je u tom trenutku potvrdio i njen suprug Aleksandar Futa Radulović. Marina se dugi niz godina unazad borila za kancerom, a potom je otkriveno i da se zarazila koronavirusom, zbog čega je situacija postala znatno gora. 

Republika

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

Marina Tucaković preminula

 

Ana Nikolić zajecala za Marinom Tucaković!

Pevačica Ana Nikolić dala je izjavu za jednu emisiju, u kojoj je opisala, drhvatim glasom, kako je na nju uticala smrt Marine Tucaković. Nikolićeva je otkrila i da je 10 minuta pre Marinine smrti pomislila na nju, zbog čega je istakla da su tokom života kantautorke bile izuzetno duhovno povezane. 

- Kad vam neko daje deo svoje duše to je onda nemerljivo, nema cenu i ne može se iskazati rečima, a ona je davala svoju dušu i udahnula u sve te moje melodije i pesme, smatram se srećnom što sam živela u doba i vreme koje će se deliti na vreme do Marine Tucaković i nakon njene smrti. Što sam imala prilike da je upoznam i što smo kliknule iste sekunde. Kliknule smo odmah, bila sam devojčurak, kada sam izlazila rekla mi je: ,,Ali vidim ja neku tugu u tvojim očima". Ja to nisam razumela, ja sam bila srećna, ja sam njene tekstove osećala i pre nego što smo počele da radimo, ali kako je prolazilo vreme, sve više i više sam je shvatala. To koliko smo duhovno povezane, samo desetak minuta mi je prošla kroz misli i onda su mi javili da je umrla. Ne mogu više da pričam o njoj, ne mogu, nemam više snage - izjavila je Ana Nikolić jecajućim glasom.  

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić o smrti Marine Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading