IGOR LAZIĆ NAŠAO 14 GODINA MLAĐU ŽENU! Pevač konačno pokazao SUPRUGU, a evo KAKO ona izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Igor Lazić ima dosta mlađu izabranicu, koju retko kad prikazuje u javnosti.

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Igor Lazić bio je član grupe  "Montenigers"

Popularni crnogorski pevač Igor Lazić povukao se iz javnog života, nakon niza tragedija koje su ga zadesile, a ovih dana užđiva sa suprugom Suzanom, koja je 14 godina mlađa od njega.Oni su na ludi kamen stali 2015. godine, a dan danas važe za jedne od skladnijih brakova sa estrade. Međutim, s obzirom da se popularni pevač retko kad pojavljuje u javnosti, mnogi su se pitali kako njegova supruga zapravo izgleda, a sada je isplivala fotka na kojoj poziraju srećni, te su se mnogi još jednom uverili u to da oni imaju pravu bračnu idilu.

 

 

Podsetimo, Igor je pre nekoliko godina pričao o njihovom braku, a tada se dotakao i nesuglasica koje imaju:

- Posvađaš se i s majkom, bratom, sestrom, pa je normalno da se ponekad zakačiš i sa ženom. Najčešće se to dogodi oko neke banalnosti, prave sitnice. Suzana je Hercegovka i još Lav u horoskopu, pa kad se to sudari sa mojoj tvrdoglavošću, znaju da izbiju varnice. Na svu sreću, oboje smo svesni da bi svađa mogla da preraste u rat i vodimo računa da se na vreme zaustavimo. Prvi popusti onaj ko je započeo svađu, ali ni tu nema pravila. Dešava se i da istovremeno prasnemo u smeh svesni da bi taj rat mogao da donese nesaglediva razaranja koja nijedno od nas ne želi - svojevremeno je za medije otkrio Nigor pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading