NATAŠA BEKVALAC OTKRILA ŠTA JE DOBILA NAKON ŠTO JE OSTAVILA CIGARETE! Pevačica u šoku, potražila pomoć stručnjaka! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac odlučna je u svojoj nameri da ostavi nikotin i odrekne se velike strasti, a sada je javno otkrila koliko se kilograma ugojila nakon što je odlučila da ostavi cigarete.

Republika

Foto: Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac o cigaretama i kilogramima

Pevačica Nataša Bekvalac već neko vreme pokušava da ostavi cigarete, jer je bila strastveni pušač, te se neretko žalila da joj je teško, čak je u šali jednom prilikom rekla da joj je bilo lakše da ostavi muževe nego cigarete.

 

 

Ona se sada svojim pratiocima požalila na Instagram profilu i otkrila da se usled svog odvikavanja od nikotina ugojila neverovatnih 13 kilograma, a da je dok je pušila i redovno trenirala, imala 47 kilograma koje je uspešno održavala.

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je Nata.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bekvalceva

Nataša Bekvalac otkrila kilažu nakon prestanka pušenja

Bekvalčeva je nedavno objavila i fotografiju gde je iskreno rekla kako se oseća zbog odluke da ostavi cigarete.

- Jos malo pa ce biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete.Svaki dan mi je malo lakse od prethodnog ali mi je i dalje jako tesko.Morate naci jak motiv, nesto sto moze da stane na crtu ovom poroku koji ce vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Jos uvek sam jako nervozna, razdrazljiva, tankih zivaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto pisem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo.Boze, samo da ne poludim, eto samo to zelim

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading