IZGUBILA JE OCA I MUŽA ZBOG RAKA MOZGA, BORILA SE SA DEPRESIJOM: Tajči prvi put progovorila o odlasku iz Hrvatske! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih pevačica Tajči prvi put posle 30 godina progovorila je o odlasku iz Hrvatske.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tajči progovorila o odlasku iz Hrvatske

 

Jedna od najpopularnijih pevačica Tatjana Cameron poznatija kao Tajči, na vrhuncu svoje karijere, donela je odluku da napusti sve, spakuje stvari i ode u Ameriku. Tajči je živela u Hrvatskoj, ali joj je se taj život nije sviđao, pa je odlučila da oseti čari Amerike i oproba se u drugim stvarima. 

Tajči je sa koferima otputovala u Nju Jork, a imala je sve nekoliko stotina dolara u džepu. Ona je sada odlučila da progovori, tek posle skoro 30 godina, zbog čega je donela ovu šok odluku i zauvek napusti Balkan.

- Bavim se muzikom od četvrte godine, to nije bio uspeh preko noći, meni je to bila nuspojava. Sa 17 godina sam s Noći od kristala pobedila na Zagrebačkom festivalu, bila sam svuda, što je bio logičan nastavak tog mog uloženog rada, a moj cilj je bio da se bavim muzikom i kroz nju stvorim nešto lepo, da ljudima ulepšam dan - započela je Tajči, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tajči priznala da je otišla zbog loše situacije u Hrvatskoj

 

- Strašno intenzivna slava, nikad pre se tako nešto nije dogodilo, jer to nije bila samo zgodna pesma, već opšti doživljaj. Kao 19-godišnjakinja nisam bila na to spremna, no taj osećaj... To nije bila regularna slava, u tom trenutku nisam imala alate, ni mentalnu podršku ni nekog ko bi mi oko tog pomogao.

Tajči nije sakrila da je Zrinko Tutić, njen tadašnji menadžer pokušavao na sve načine da je odgovori od ove ideje da napusti Hrvatsku, ali da to nije uspeo da uradi. 

- To mi je bilo teško, otišla sam, jer nisam znala na koji način funckionisati. Ja sam imala teških stvari koje sam prošla i pre nego što mi se dogodila ta slava. Nisam otišla zato što sam ja htela na drugom mestu napraviti karijeru ili zato što sam bila ljuta, nego nisam videla drugi izlaz - govori Tajči.

- Kao društvo nismo bili dovoljno osvešćeni oko mentalnih problema. Mi nismo tada govorili ni o mentalnom zdravlju, ni o depresiji, ni o anksioznosti... U jednom trenutku sam zaželjela da sve to prestane. Imala sam ozbiljnije suicidne misli, ili ću spasiti svoj život ili ću otići u drogu.

Republika

Foto: facebook.com/Tatiana Tajci Cameron

Suprug Tajči preminuo je od raka mozga

 

Nakon pet godina Tajči se iz Nju Jorka preselila u Los Anđeles, gde upoznate sad pokojnog supruga Metjua.Ona je sa pokojnim suprugom, priča pevačica bila 17 godina u braku, a rodila je i tri sina. 

- To je bilo teško jer mi je tata isto oboleo od raka mozga. Kad je tata bio bolestan, Metju je bio uz mene. Mesec dana pre nego što je moj suprug preminuo imala sam jedan trenutak kad sam otpustila taj strah, mesec dana nakon tog mog smirenja, Metju je oboleo - rekla je.

Priznala je da se nakon tatine smrti počela lečiti od depresije i anksioznosti.

- Trebalo mi je nekoliko godina terapije da saznanja oko toga što mi se dogodilo izađe van jer to je toliki tabu i mi žene ne želimo razgovarati, ne želimo priznati da nam se to dogodilo. Ni ne znamo je li nam se to dogodilo jer smo mi to tražile ili je to bilo normalno.

- Jedna žena došla mi je i primila me za ruke i privila se skroz uz mene i šapnula: 'Bila sam silovana u 17. godini. Nikome nikad nisam rekla. Ti si prva osoba'", rekla je i zaključila kako je tada shvatila da želi podizati svest o tome i progovoriti za druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading