ĐULKICA SAKIĆ SE PORODILA: Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića podelila srećne vesti! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đulkica Amzić Sakić otkrila je da se porodila i da je na svet donela četvrto dete.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Porodila se Đulkica Sakić

 

Đulkica Sakić Amzić, ćerka pokojnog pevača narodne muzike Sinana Sakića se porodila i na svet donela četvrto dete. Inače, Đulkica se trenutno nalazi u švajcarskom gradu Bazelu, gde živi sa porodicom, a srećne vesti su podelili na društvenim mrežama. 

Đulkičin brat Alen Sakić podelio je ovu informaciju sa svojim pratiocima na Instagram profilu, te je otkrio da je njegova sestra na svet donela još jednu prelepu devojčicu.

Opet sam postao ujka - napisao je Alen, a tu objavu je podelila i Đulkica, a čestitke na društvenim mrežama počele su da stižu.

Republika

Foto: instagram.com

Đulkica Sakić se porodila

 

Podsetimo, Đulkica je pre izvesnog vremena otkrila da boluje od karcinoma, sa čime se i dalje snažno bori uz pomoć i podršku porodice, koja je uvek bodri. 

Lekari u Bazelu su mi konstatovali rani oblik raka materice, ali su me i savetovali da bi najbolje bilo da ostanem u drugom stanju, jer bi me trudnoća mogla spasti od daljnjeg razvijanja raka, hemoterapija, zračenja.

- Bio je to stvarno šok za mene, ali kada sam se sabrala, shvatila sam da je ipak to dobar izlaz iz te situacije. I moj suprug Aljo se sa tim složio, i trebala bi da se porodim u septembru - ispričala je nedavno Đulkica.

Republika

Foto: instagram.com/djulkica

Ćerka Sinana Sakića Đulkica Sakić se porodila

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading