POČINJE DA SE ZAHUKTAVA! Saslušan NOVI SVEDOK povodom TUŽBE bivše ljubavnice Miroslava Ilića, KLUPKO SE ODMOTAVA!

Autor:

Zabava

29.09.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić danas je stigao u palatu Pravde, kako bi se obračunao na ročištu sa ljubavnicom Mirjanom Antonović

 

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić na suđenju

Miroslav Ilić danas je stigao u palatu Pravde pravde, kako bi se obračunao na ročištu sa ljubavnicom Mirjanom Antonović. Tokom jučerašnjeg dana suđenje je trajalo višesati, nakon čega je pevač izašao i dao izjavu da se oseća dobro, ali kako je sud naložio, javnost je isključena sa ovog slučaja

Juče je suđenje trajalo više sati, međutim danas je situacija bila znato drugačija, iz razloga što je prisustvovao samo jedan svedok, a to je pevačica iz Zagreba Mersa Miljković.

Povodom cele situacije na ročištu, advokaj je dao svoj sud, i tako otkrio mnoge detalje do sada nepoznate javnosti:

- Ne bih da iznosim detalje suđenja jer je sudska odluka da postupak ostane zatvoren za javnost do njegovog okončanja. Ne smem da iznosim nikakve detalje, a iskren da budem i nije se dogodilo ništa spektakularno. Danas je nastavljeno suđenje i saslušavanje svedoka koji nisu saslušani. Postupak se nastavlja i biće saslušani i ostali svedoci koji još nisu dali izjavu. I danas su prisustvovali suđenju i Mirjana i Miroslav Ilić. Ročište je trajalo oko dva i po sata, svakako mnogo kraće nego juče - rekao je Vilijam za Pink.

- Šta znači biti zadovoljan današnjim ishodom suđenja?! Iskreno, mislim da je rano da pričamo o tome, normalno je proteklo suđenje, a nadamo se da će moji klijenti biti zadovoljni rezultatom tog postupka - zaključio je advokat.

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena je bila neprijatna prema novinarima na suđenju

Podsenja radi, tokom jučerašnjeg suđenja Lepa Brena bila je podrška Mirjani Antonović, a pričalo se da je pevačica namerno ukrala čašu iz koje je njen kolega pio, zbog čega je javnost ostala u šoku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading