ZDRAVKO ČOLIĆ IMAO PROBLEMA SA ALBANCIMA, PRETILI DA ĆE PASTI KRV: Isplivala istina o pevaču, jedva izvukao živu glavu! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od poznatijih estradnih menadžera Velibor Džarovski ispričao je anegdotu sa pevačem Zdravkom Čolićem, zbog koje je mogla da padne i krv.

Republika

Foto: youtube.com/Zdravko Colic

Zdravko Čolić imao problema

 

Estradni menadžer Velibor Džaro Džarovski bio je osamdesetih godina popularan među estradnim ličnostima, on je između ostalog zastupao i Bijelo Dugme, Mišu Kovača, Terezu Kesoviju, ali i Zdravka Čolića

U jednoj emisji Velibor Džarovski ispričao je da su političari od njega tražili obaveštajne podatke, ali i da im zauzvrat dovodi zgodne devojke.

- Zanimalo ih je ko radi protiv države. Prati ovoga, prati onoga. Tražili su ženske, ali su se bojali svojih žena. Nisu tražili pevačice, tražili su zgodne ženske. Voleo je da kocka. Tako se jednom zadesio u Interkontinentalu gde se posle nekog vremena pojavio niko drugi do Radovan Karadžić - rekao je Džarovski i dodaje:

- Kockam se ja u Interkontinentalu kad u jednom trenutku nastaje muk. Pitam šta se dešava, kažu dolazi profesor. Mislili su na Radovana Karadžića. Rekoh to je taman šansa da mu ukrademo žetone, mada su mi ovi iz njegovog obezbeđenja rekli da to ne radim. Nađem ja jednu tu lepoticu, jednu slobodnu žensku i kažem Karadžiću – profesore odmorite se malo da ne mislite sve vreme na bombardovanje. Krao sam žetone, ali sam mu i nameštao. Loša su vremena bila, ne ide da kockaš a gori država - ispričao je on.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Isplivala istina o Zdravku Čoliću

 

Džarovski se potom dotakao i sarađivanja sa ostalim javnim ličnostima, pa je između ostalog bio i Oliver Dragojević, koji je imao problema sa narodom, samo zato što je ,,po zanimanju bio Hrvat". 

- On je odličan pevač ali ne zam što je izludeo. Ja sam mu jednom rekao pred punim hotelom – imam čoveka da ti plati u kešu - ili tri Arene ili 15 puta Sava centar. On me gleda i kaže: ,,A gde je to?"

- Za dom… Da li si ti normalan, šta se praviš ono što nisi. Pitaj Prosinečkog gde je to. Da bude bezbolnije, 'ajmo u Kragujevac. Oliver je tad poludeo a ja sam nastavio:

- Kretenu, pi*ka ti materina, onda ajde u Novi Sad i Suboticu da idemo. To nije centar Srbije.

- Ne znam, ne mogu, di bi se vratija - odgovorio je Oliver.

Pa di se vraća Prosinečki, pitaj njega. Pitaj predsednika i premijera di se vraćaju.

- Ne znam šta mu je, nije bio takav uvek - rekao je Džarovski.

Potom je ovaj estradni menadžer ispričao zastrašujuću anegdotu koju je imao sa Zdravkom Čolićem, zbog koje je moglo da se završi i prolivanjem krvi. 

Republika

Foto: youtube.com/ Zdravko Colic

Otkriven problem Zdravka Čolića i Albanaca

 

- Jednom smo pravili turneju i ja namestim da 30. maja na Zdravkov rođendan bude koncert u Kosovskoj Mitrovici, pošto je meni žena odatle. Plan je bio da posle koncerta odemo kod nas u stan i tamo nastavimo slavlje. Bilo tu jedno 20 devojaka u stanu, a jedna ženska je sve vreme gledala u Zdravka, upijala ga očima. I moja žena je primeti i kaže mi kako nju ne poznaje. Ne zna je ni iz ulice ni iz kraja. Ja dođem i pitam je kako se zove: ,,Sljavica" kaže ona. - priča Velibor i nastavlja priču:

- Vidim ja koliko je sati - Albanka.

- Ko te je doveo ovde?

- Pa, videla sam da se nekoliko devojaka penje u stan pa sam došla i ja.

- I šta sad? Imaš li nekog, imaš li braće?

- Nemam nikoga, reče ona. Nije prošlo 15 minuta njena braća dolaze i zovu Džarovskog i njegovu ženu. Kažu im da su uzeli njihovu sestru i da je to sad bruka za familiju. - priča Džarovski. 

Ma popila je sok i kafu. Ovo je rođendan.

- Mora neko da je ženi ili će pasti krv, rekoše njena braća.

- Ko bre da je ženi?

- Ili Davorin Popović ili Zdravko Čolić.

- Ma kakva bre ženidba, jesi li normalan. Vidim ja da će vrag da odnese šalu. Prijavimo mi sve policiji. Ona je posle pobegla od njih jer je bila ludo zaljubljena u Čolića -  priča Džarovski.

- Idemo mi, ali svi se tresemo da ne napadnu i ne zapucaju braća. Počeo koncert u Novom Pazaru, 'Indeksi' sviraju, Čola peva na bini a Mercedes upaljen, za ne daj Bože. U toku koncerta pozovem kući ženu i saznam da je devojka nađena. Posle bilo veselje. Preživeli smo - ispričao je Džarovski o skandalu sa Čolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading