TRUDNA MAJA BEROVIĆ KONAČNO POKAZALA STOMAK!? Svi su iznenađeni novim IZDANJEM PEVAČICE, društvene mreže se USIJALE od KOMENTARA! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

28.09.2021

14:19

Vest o prinovi u porodici Maje Berovića i Alena Dragosava, navodno je veoma usrećila ovaj par

Nemanja Dedoić

Maja Berović pozira pred nastup

Od skora je u medijima došlo do saznanja da stiže prinova u dom poznate pevačica Maje Berović, i njenog supruga Alena Dragosava

Mnogi su bili iznenađeni, sa obzirom da se o toj novini u životu poznate pevačice ništa nije znalo, a ona je sada odlučila konačno i da obelodani sve to, te je postavila fotku na Instagram, na kojoj pozira u čipkastim čarapicama, a trudnički stomak je pokrila košuljom.

printscreen

Maja Berović sa trudničkim stomakom

Ispod njene fotke, nizali su se samo komentari podrške i pohvala, na račun Maje, te su mnogi iskomentarisali kako pevačica izgleda nikad bolje.

- Žene rađaju i u četrdesetima, pa nikada nije kasno. Neće mi proći vreme ako za tri ili četiri godine se odlučim na majčinstvo. Želim da radim i da nastupam, da snimam, to je moj posao i sa radošću ga radim. ali u neko dogledno vreme će se desiti i to proširenje porodice. Jedno, dvoje, troje, petoro dece – rekla je pevačica 2019., a koliko vidimo, radila je na tome da joj se planovi ostvare.

 

Komentari (0)

Loading