SUPRUGA TOME ZDRAVKOVIĆA JECALA NA SAV GLAS: Progovorila zbog čega se nije pojavila na premijeri filma, pa otkrila detalje o najvećem boemu! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.09.2021

13:28

Gordana Zdravković progovorila je o tome zbog čega se nije pojavila na premijeri filma ,,Toma", a potom i otkrila detalje kakav je njen suprug Toma Zdravković bio i da li ga je delo na platno dočaralo u pravom svetlu.

Printscreen/kurir.rs

Supruga Tome Zdravkovića zaplakala zbog filma

 

Supruga Tome Zdravković, Gordana Zdravković prvi put javno je progovorila o premijeri filma ,,Toma", te je podelila u emisiji detalje kako se osećala nakon što je odgledala ovo delo na platnu o životu njenog supruga. 

Nisam stigla na premijeru, jer u Kanadi stalno menjaju propise zbog korone. Jedva sam i sada stigla, desetak dana sam prikupljala sve papire. Sinoć sam videla film i Toma je za mene sada opet živ. On je sa mnom uvek, ali kada sam sinoć videla film, to je bilo strašno  - kazala je Gordana i zaplakala, a potom otkrila da li je glavni glumac Milan Marić, koji inače glumi Tomu dočarao njega kao osobu:

- Milan Marić je u filmu 99 odsto Toma. Nisam mogla da verujem koliko je njegov govor isti, njegovi maniri. Plašila sam se da će biti ovako. Nisam znala da će Milan toliko da uđe u lik i Tominu emociju. Reditelja nije interesovala Tomina biografija, to mi je bilo jasno kada smo razgovarali, već je on hteo emociju. Da sazna šta je to u Tomi što se zove tuga. Svaki Milanov gest, pokret, mimika lica... toliko podsećaju na Tomu da je to neverovatno - rekla je supruga Tome Zdravkovića.

Printscreen/kurir.rs

Snežana Zdravković otvorila dušu o Tomi Zdravkoviću

 

Snežana se potom dotakla i kakav je život vodila tokom braka sa Tomom, koji je trajao čak 18. godina. 

Život sa Tomom nije bio lak, ali nije bilo ni teško. U početku je bilo veoma konfuzno. Imala sam 25 godina kada smo se upoznali, a on je bio 12 godina stariji. Bio je oformljena ličnost i morala sam to da prihvatim. Nisam htela da ga menjam. Morala sam da se uklopim u njegov život. On je bio čovek koji je jako malo pričao, morala sam sama da dolazim do rešenja i saznanja šta voli i šta ne voli. Bio je nepoverljiv, stalno je imao sumnje. Počela sam da ga shvatam tek kada mi je rekao: Sve što možeš rukom da dotakneš, to nije vredno, to nije život. Govorio je da mu je isto da li živi u palati ili u sobici. Stalno je bio na ivici. Tražio je slobodu. Pitao bi: Zašto ljudi moraju da imaju vozačku dozvolu? Govorio bi mi: Nemoj da čekaš da nešto završiš da bi živela, živi svakog trenutka - govori drhtavim glasom Gordana i dodala:

Printscreen/kurir.rs

Snežana Zdravković u suzama zbog Tome Zdravkovića

 

Pre mene je imao tri braka i on nije trpeo da mu neko govori šta može, a šta ne može. Bio je impulsivan, kada je nešto hteo – morao je to da uradi. U meni je našao ženu koja može da ga razume, bila sam mu mirna luka. Smatrala sam da treba da živi svaki dan najbolje što može, jer kada smo se upoznali već je bio bolestan. Nikada mu ništa nisam zamerila, pratila sam ga u svemu. Voleo je ljude mnogo, napisao je pesmu „Voleo bih da zagrlim sve nesretne ovog sveta“. Pored mene je mogao i da se zaljubi. Kažem mu – Ako imaš neku muku, ako si se zaljubio, daj da rešimo problem. Nikada ga nisam pitala zašto je potrošio novac, gde je bio, šta je radio. Za njega bi to bilo opterećenje. Rekao mi je jednom: Hoćeš li me pitati gde sam bio tri dana? A ja mu kažem: Jel ti bilo lepo? I On kaže: Jeste, a ja: To je važno, da ti je bilo lepo.

Komentari (0)

Loading