NIKAD VIĐENE FOTKE SA VENČANJA TOME ZDRAVKOVIĆA SA POKOJNOM SUPRUGOM: Milica mu je bila druga žena koja ga je ostavila, a sada se oglasila njena ćerka! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Zdravković bio je jedan od najpoznatijih boema, a sada su isplivale fotografije sa njegovog venčanja.

Republika

Foto: instagram.com

Toma Zdravković sa preminulom suprugom Milicom

 

Čuvena muzička legenda Toma Zdravković bio je jedan od najpopularnijih i poznatijih boema, koji je svojim glasom osvajao ceo svet. Ono što je poznato jeste da je Toma čak 4 puta stajao pred oltar i izgovarao sudbonosno ,,da", a uglavnom su ga žene ostavljale i gazile.

U četvrtak, 30. septrembra biće održano obeležavanje 30 godina od smrti Tome Zdravkovića, na Novom groblju u Beogradu, tim povodom će porodica, prijatelji i kolege doći da odaju počast čuvenoj muzičkoj legendi.

Republika

Foto: instagram.com/tomislav_toma_zdravkovic

Toma Zdravković najpoznatiji boem

 

Na Instagramu su se pojavile nikad viđene fotografije Tome sa njegovog drugog venčanja, kada je ponovo uplovio u bračne vode. Druga Tomina žena bila je Milica Božić, a fotografije na društvenim mrežama podelila je njena ćerka. 

Toma je sa Milicom bio u braku skoro dve godine, a kako nije mogla da se nosi sa njegovim načinom života, ona je odlučila da stavi tačku na njihov brak i ostavila ga je zbog kocke, alkohola i ostalih poroka koje je imao. Nakon razvoda, Milica je, druga Tomina supruga se udala za drugog muškarca i rodila mu dve prekrasne ćerke. 

 

Milica je preminula pre skoro dve godine, tako da nije bila u prilici da pogleda film koji su snimili po njegovoj životnoj priči. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading