POSLEDNJA ŽELJA NENADA NENADOVIĆA TERA SUZE NA OČI: Glumac je izgubio zauvek šansu da uradi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je komemoracija Nenada Nenadovića na kojoj su se okupili njegovi prijatelji, porodica i kolege, kako bi mu odali počast.

Republika

Foto: instagram printscren

Preminuo glumac Nenad Nenadović

 

U toku je komemoracija preminulog glumca Nenada Nenadovića, koji je svoj život izgubio u 57. godini života, a porodica, kolege i prijatelji pristigli su da se oproste i odaju počast ovom neverovatno harizmatičnom čoveku. 

Među prijateljima i porodicom, našao se i njegov kolega koji je održao govor i tom prilikom otkrio poslednju želju Nenadovića, koju nije uspeo da ostvari za života. 

Republika

Foto: Republika.rs

Predrag Bjelac otkrio poslednju želju preminulog Nenada Nenadovića

Kako je Predrag ispričao tokom potresnog govora, Nenad je za života imao želju da igra u na sceni svog pozorišta, koja mu se nije, nažalost ispunila. 

Nije ostvario samo jednu želju da zaigra na sceni svog pozorišta. Naš Nele će večito da nas posećuje i bodri. Dečački predovar sa najlepšim osmehom, najbolji drug i nesebični kolega - govorio je on o preminulom Nenadu Nenadoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading