RASTA I ANA NIKOLIĆ PONOVO ZAJEDNO: Reper se sa nanogicom BAHANALIŠE I PRAVI KUĆNE ŽURKE, PEVAČICA REDOVAN GOST!

Autor:

Zabava

26.09.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta iako sa nanogicom, odlučio je da uživa u kućnom pritvoru, pa pravi kućne žurke na kojima je redovan gost Ana Nikolić!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

Stefan Đurić Rasta krenuo je sa izdržavanjem kazne kućnog zatvora i narednih godinu dana imaće ograničeno kretanje, shorno tome nije želeo ništa da prepušta slučaju pa je odlučio da za to vreme uživa maksimalno. Reper je počeo da pravi kućne žurke i okuplja društvo na kojima je redovan gost njegova bivša supruga Ana Nikolić!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Rasta sa nanogicom pravi kućne žurke da ulepša sebi pritvor!

 

Pored dozvoljene šetnje u trajanju od sat vremena na određenoj udaljenosti od stana i u strogo određeno vreme, reperu je dozvoljeno i da ide u svoj studio koji se vodi kao njegovo radno mesto. Rasta zaista ozbiljno radi na novim pesmama, ali u tom istom studiju i pravi žurke i okuplja društvo. Da sve bude zabavnije, sada je i sa bivšom ženom Anom Nikolić u sjajnim odnosima, pa i ona svraća.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić redovan gost na Rastinim žurkama!

 

– Tokom kućnog zatvora, Rasta nema ograničenje poseta i njemu može da dođe u goste ko i kad želi i da ostane bez ograničenja, ali on ne voli da pravi žurke u stanu, pa to sad radi u studiju. Inače, Rasta je baš disciplinovan, izgleda da se navikao na red u zatvoru. Sad je uhvatio neki ritam, svako jutro vežba, zdravo se hrani, onda ode u studio i tu kad radi, radi, a onda se i opusti. Ma bude haos u studiju, bolje nego na splavu. Nedavno mu je došla ćerkica za vikend, a kad je Ana svratila da preuzme Taru, zasela je kod Raste u studiju. Verujte mi, njemu je super, ne pada mu ništa teško – kaže za Svet izvor blizak reperu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading