ANA NIKOLIĆ SE VRATILA POROCIMA, SVAKODNEVNO SE ALKOHOLIŠE: Pevačica u po bela dana mortus PIJANA plašila mušterije u salonu! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

10.09.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je u lokal donela flašu penušavog vina, pa je vikala, pušila i puštala muziku i pevala Cecine pesme. Nikolićku je pijanu iz salona pokupila drugarica jer nije bila u stanju da se sama odveze kući

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić mortus pijana, svakodnevno se opija

 

Pevačica Ana Nikolić napila se u po bela dana, i to u jednom salonu u koji je došla da se isfenira i našminka. Kako Srpski telegraf saznaje, ona se pojavila na vratima vidno raspoložena, noseći u rukama penušavo vino. Očevici tvrde da je popila celu flašu za veoma kratko vreme, a napila se do te mere da je počela da viče i plaši ostale mušterije. Onda je naglas zapevala pesme Cece Ražnatović nakon čega se u takvom stanju slikala i za Instagram. Na kraju nije mogla da se odveze sama od lokala do kuće, nego je morala da zove drugaricu da dođe po nju.

- Ana je u salon u kom se često fenira došla po podne sama, pa je po dolasku tražila od osoblja da joj donese čašu za vino. Ona je tu stalna mušterija, svi je znaju, ali niko nije očekivao da će tako da se ponaša. Mislili smo da će da popije jednu čašu, ali je nastavila da se naliva. Puštala je muziku sa telefona, a kada su radnici na lep način pokušali da joj skrenu pažnju da smanji jer ima i drugih mušterija, ona je bila već pijana, pa nije ni mogla da ih shvati ozbiljno. Ta devojka je rekla da svi izlaze da puše ispred frizerskog salona jer je zakon takav, ali je Ana unutra palila cigare. Pričala je: "Ništa se ne brini, ako me uhvate, ja plaćam kaznu i za tebe i za mene! Nije mi prvi put da me privodi policija, imam ja mnogo iskustva s njima" - priča za Srpski telegraf izvor koji se zatekao na licu mesta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić se vratila porocima

 

Kako smo saznali, kad je Ana završila sa feniranjem, bila je toliko pijana da nije mogla da vozi, pa je zvala drugaricu da dođe po nju.

- Ana se čula sa drugaricom, koja joj je rekla da po gradu završava neke obaveze, pa je počela da je moli da svrati do salona da je pokupi. Rekla je da se malo zapila, da ne sme da se vrati u auto i da će da joj se oduži ako dođe po nju da je vrati. Ta devojka je došla, rekla joj je da moraju odmah da krenu jer ima još mnogo toga da završi, a Ana se šalila i pričala da odloži obaveze zbog nje. Pomogla je Ani da se spakuje, pa su krenule. Kroz šalu se izvinila zaposlenima u salonu, a oni su se smejali: "Ništa strašno, navikli smo na to od Ane" - zaključuje naša sagovornica koja je insistirala da joj ne objavljujemo ime.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić mortus pijana

 

Pijana Rasti grebala auto

Ana Nikolić često ima ispade u pijanom stanju, a skoro je haos izazvao snimak glasovne poruke koja je isplivala u javnost, a u kojoj pevačica priča kako je u alkoholisanom stanju bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti izgrebala nov auto. Ona je tom prilikom napravila štetu u iznosu od nekoliko hiljada evra, a sve zbog toga što joj se reper nije javljao kada ga je zvala na mobilni.

- Rasti sam pijana izgrebala auto jer mi je hitno bio potreban, a nije se javljao na telefon. Posle mi je odbijao poziv, tu sam već bila previše iznervirana, pa sam upalila auto i otišla do njegove kuće. Parkirala sam se ispred, uzela ključeve i počela da mu gulim i skidam boju sa auta koji je parkirao ispred stana. Nisam ni razmišljala o tome koliko može da bude šteta. Posle sam mu javila da sam ja ta koja je napravila haos, ali takva sam, kakva sam - ispričala je pevačica posle incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading