ANA I RASTA GRCAJU U SUZAMA ZBOG MARININE SMRTI: Zajedno se oprostili od prijateljice potresnim rečima!

Autor:

Zabava

19.09.2021

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta/youtobe

Rasta se oprostio od Marine Tucaković

 

Marinine brojne kolege oprostile su se od nje putem društvenih mreža i medija, njena smet pogodila je ceo region, jer svi su voleli nasmejanu i vedru kantautorku.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta se oprostili od Marine Tucaković:

Republika

Foto: instagram.com/stefanrasta

Rasta se oprostio od Marine Tucaković

- Noćas je umrlo bezbroj pevača, njima neće imati ko više da piše najlepše pesme na svetu. Vi, Marina, niste, vi ćete živeti zauvek. Zato laku noć, moja draga Marina. Do nekog novog jutra. Hvala vam za sve - napisao je Stefan Đurić Rasta putem Instagrama.

 

 


 - Neki srećniji dani, ali odavno. Već dugo, tu je neka tuga. Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe. Tada te nisam razumela, a sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš. Volim te zauvek, mišo tvoja "celi život guska". - napisala je Ana Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading