PUKLA TIKVA! RASKINULI DUŠICA JAKOVLJEVIĆ I ČAVA! Voditeljka priznala da nisu više zajedno, pa poručila ovo!

Autor: Republika

Zabava

24.09.2021

22:18

Dušica Jakovljević je stavila tačku na njen odnos sa Milošem Čavom Dimitrijevićem

instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević potvrdila raskid sa Čavom

Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević raskinula je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, što je kod mnogih izazvalo šok, sa obzirom da su važili za jako sladan par.

Oni su stavili tačku na svoj odnos nakon što su se vratili sa letovanja, a voditeljka je potvrdila da više nisu zajedno.

- Došlo je do nepremostivih razlika. Dušicu su, po povratku sa zajedničkog odmora, sačekale brojne obaveze oko nove sezone “Zadruge5”, zbog čega su sve manje vremena provodili zajedno. Ona je u potpunosti bila okupirana poslom dok je Miloš morao da se posveti svojim obavezama zvog čega se gotovo uopšte nisu viđali - govori dobro obavešten izvor za "Telegraf" i dodaje:

- Upravo ta razdvojenost odrazila se na njihovu ljubav. Ove okolnosti uticale su i na njihove emocije koje su im se vremenom gasile pa su civilizovano seli, popričali i odlučili da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.

- Tačno je, odnosno, dobro ste čuli, Miloš i ja više nismo zajedno. Život ide dalje - rekla je Dušica kratko.

 

Komentari (4)

Loading
Severac

24.09.2021 22:36

A sta je mislila da ce da je zeni. Cuj emocije hahaah jel ona stvarno misli da neko moze da ima emocije prema njoj

Sanja

24.09.2021 22:36

Čekaj bre, zar to nije velika, stara ljubav?! E nesrećnica, sad mora opet da juri klince hahahahhaha, koliko ih godišnje promeni? Ahhhahahahhahha