EDITA ZAVRŠILA KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Pevačica progovorila o VEŠTAČKOM IZGLEDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.09.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Edita Aradinović otkrila je zbog čega je donela odluku da ukloni hijaluron iz usana.

Republika

Foto: E-Stock

Edita Aradinović završila kod plastičnog hirurga

 

Pevačica Edita Aradinović poznata je kao jedna od najatraktvnijih estradnim umetnika na našem estradnom nebu, a o njenom izgledu se svakodnevno komentariše na portalima i društvenim mrežama. 

Republika

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita Aradinović izvadila hijaluron iz usana

 

Edita je nedavno odlučila da stavi hijaluronsku kiselu u usne, kako bi one izgledale bujnije. Pevačica je jedno vreme stalno isticala svoje bujne i sočne usne, ali izgleda da je toj eri došao kraj. Naime, Aradinovićeva je otišla kod plastičnog hirurga kako bi joj razvodnio hijaluronsku kiselinu i povratio prirodan izgled usana. Hijaluronidazom Edita je uklonila kiselinu iz usana, a sada je javno progovorila o svemu i zbog čega je donela tu odluku. 

- Prošlo je od tada skoro dve godine, pa nisam se srodila sa takvim fizičkim izgledom, previše se smejem i puno pričam. Delovala sam i sebi i drugima previše veštačko! Estetski zahvati nisu nastali zadnjih deset godina nego pitaj boga koliko decenija unazad i pre nego što sam se rodila, ali ću naravno svoju društvenu platformu iskoristiti u najbolje i najzdravije svrhe. Sve što je umereno je i lepo, nije za svakog estetika ista. Nekome je malo mnogo, i obrnuto! Pustimo ljude da žive, ko hoće da bude prirodan neka bude. Ko neće, ima pravo da živi i radi kako se oseća. Podržavam svakako prirodnu lepotu - ispričala je Edita za 24 sedam.

Republika

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita Aradinović progovorila o hijaluronu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nata

24.09.2021 12:10

Nema njoj pomoći.