HANDANOVIĆ NEUTEŠAN! Potresne reči posvetio Marini Tucaković: VIDIMO SE GORE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Damir Handanović ne može da dođe sebi nakon smrti Marine Tucaković za koju je isticao da mu je kao druga majka. On neprekidno izbacuje fotografije sa Marinom i piše joj posvete, a poslednjom objavom na svom Instagram profilu mnogima je slomio srce.

Republika

Foto: e-stock, Tanjug/A.Vukelić

Damir Handanović ne može da prihvati smrt Marine Tucaković

Tekstopisac Marina Tucaković, preminula je u nedelju 19.septembra u 67. godini, a porodica i prijatelji su neutešni.

Jedan od njenih najvećih prijatelja, kompozitor Damir Handanović, neretko je isticao da mu je Marina kao druga majka, a sada je neutešan zbog velikog gubitka.

 

 

Naime, on ne može da prihvati činjenicu da Marine više nema, te svakodnevno objavljuje potresne fotografije kojima se priseća lepih i srećnih dana, kao i reči koje paraju srce.

Handanović i Marina su bili više od prijatelja, bili su porodica, a on je sada objavio fotografiju umrlice koju joj je posvetio, a ono što je ispisano mnogima je oči napunilo suzama.

 

 

- Makice moja, ne znam kojim rečima da se oprostim od Tebe. Beskrajno hvala što si baš Ti bila moja druga majka.. Živećeš večno zvezdo najsjajnija... Vidimo se gore... - napisao je poznati kompozitor.

Republika

Foto: instagram.com/handanovic

Damir Handanović umrlicom se oprostio do Marine Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading