PRVI SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA: Polugola Maca Diskrecija i Bora Santana oči u oči! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.09.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnji gosti Ognjena Amidžića bili su starleta Maca Diskrecija i bivši zadrugar Bora Santana koji su se sada susreli prvi put oči u oči nakon emoitvnog odnosa koji su imali u ''Zadruzi 2''.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maca Diskrecija i Bora Santana oči u oči nakon ''Zadruge 2''

Bivši ljubavnici iz ''Zadruge 2'' Bora Santana i Maca Diskrecija bili su gosti u emisiji Ognjena Amidžića, a sada su se prvi put sreli ''oči u oči'' nakon svog emotivnog odnosa.

Maca je prvo šokirala sve svojom pojavom i stajlingom. Naime, ona je došla polugola, samo je nekoliko traka od lateksa prekrivalo njeno telo, dok je zadnjica bila na ''izvol'te'', a dok je prilazila izgovorila je rečenicu koja je mnoge iznenadila ''Nisam ja prostitutka iz Dubaija.''

Svi su iščekivali susret bivšeg emotivnog para, a kako je Bora već sedeo u studiju kada je Maca stigla, ona je samo prošla pored njega i pozdravila se sa domaćinom emisije, ne obrativši pažnju na Santanu, dok ju je od odmerio od glave do pete i nije mogao da skine pogled sa njenog obnaženog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading