SLAĐA ALEGRO SE OGLASILA IZ AMERIKE: Pevačica emotivnim rečima ganula mnoge! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađa Alegro otišla je sa svojim bendom na turneju u Ameriku, a sa njima su i pevač Samo Bob i pevačica Tijana Milentijević. Slađa se oglasila na svom Instagram profilu, a rečima koje uputila svim svojim pratiocima, ali i svojim saradnicima mnoge je ganuo i raznežio.

Republika

Foto: Instagram.com/sladjaallegro

Slađa Alegro se oglasila iz Amerike

Popularna pevačica Slađa Alegro otputovala je sa svojim bendom i prijateljima na turneju u Ameriku, a na ovom putovanju su im se pridružili pevač Samo Bob i pevačica Tijana Milentijević.

 

 

Oni su preko dvadeset dana pevali širom Amerike u punim klubovima, a za njihove nastupe se tražila karta više. Slađa je inače poznata kao veliki i iskren prijatelj, a ono što je karakteriše jeste zahvalnost za sve ono što joj život pruža.

Ona se sada oglasila putem svog Instagram profila, gde se javno zahvalila svom timu, Tijani koja je kako ona kaže ulepšala celo putovanje, a posebno svom suprugu koji je verno prati svuda i maksimalno podržava u svemu što radi.

 

 

- Pre samo par meseci sve ovo je bilo mnogo daleko... Viza stigla, sve spremno, ali bojazan da se zaista neće dogoditi, s obzirom na celu situaciju koja je ceo svet poremetila. Ali eto nas, punih dvadeset i nešto dana divno provedenog vremena. Sjajnih koncerata. poznanstava, ludih noći, šetnji, muzike, pesme... - napisala je Slađa pa se zahvalila muškom delu tima, a onda i Tijani Milentijević ''što je ulepšala putovanje'', te je označila svog supruga i dodala:

- Hvala tebi što si veliki uvek i u svakom momentu. Što mi čuvaš leđa na najbolji mogući način!

Republika

Foto: Instagram.com/sladjaallegro

Slađa Alegro se javno zahvalila svima iz Amerike

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading