ANI LAZAREVIĆ DEMOLIRALI AUTO: Pevačica zatekla URNISANOG ljubimca: PRLJAV OBRAZ I NEVASPITANJE! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Lazarević na svom Instagram profilu objavila je snimak svog demoliranog automobila, koji je bez imalo stida i srama neko dao sebi za pravo da uništi, a ona se posle niza neprijatnih situacija koje je doživljavala, prvi put oglasila i poslala jasnu poruku huliganu.

Republika

Foto: republiaka.rs

Ani Lazarević demolirali automobil

Pevačica Ana Lazarević doživela je neprijatnost kada je zatekla svoj automobil demoliran. Naime, neko je bez imalo stida i srama dao sebi za pravo na njenu imovinu išara farbom, izgrebe i uništi.

 

Ana se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala divljački postupak nepoznate osobe, te po prvi put dala komentar na situaciju koja joj se dogodila, a kako ona kaže slično je već doživljavala.

- Ja se zaista nikada ne oglašavam povodom ovakvih stvari, naravno da se susrećem sa gomilom glupih stvari poput ovog tipa, ali se nekako ne opterećujem, a ne želim ni vas jer su to zaista neke jezive stvari. Ali ovo? Koja je poenta? Ti koji si to uradio, kako možeš da zaspiš posle ovoga? Kako roditelje gledaš u oči? Ja stvarno ne razumem šta si postigao, samo si sebe osramotio ovim postupkom, ja ću ovu farbu skinuti sa kola, a ti svoj prljav obraz i nevaspitanje ne možeš nikada - napisala je Ana i jasnu poruku uputila huliganu.  Republika

Foto: annalazarevic2/printscreen/instagram.com

Ana Lazarević se oglasila na svom Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading