ANĐELA VEŠTICA ODBRUSILA IVI GRGURIĆ! Pun mi je kofer Dubai prostitutki: SETIMO SE SUKIJEVIH ZUBA OD 12.000 EVRA!

Autor:

Zabava

21.09.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Iva Grgurić prokomentarisala prodavanje obnaženih fotografija preko određenih platformi i nazvala to elitnom prostitucijom, oglasila se Anđela Veštica koja tvrdi da ima dokaze da se pojedine prave fine, a zapravo sve rade u Dubaiju kao elitne prostitutke.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela Veštica o izjavi Ive Grgurić

Nakon izjave Ive Grgurić da se devojke koje zarađuju od prodaje intimnih snimaka i fotografija na poznatoj platformi  ''OnlyFans'', bave virtuelnom prostitucijom, oglasila se Anđela Veštica koja je prva javna ličnost sa naših prostora koja je na ovan način počela da zarađuje, prenosi Pink.rs. 

 

 

Naime, Anđela tvrdi da poseduje dokaze o tome da pojedine poznate dame rade u Dubaiju i da shodno tome nemaju pravo i nisu kompetentne da komentarišu na ovu temu, te razgraničila posao kojim se bavi od prostitucije.

- Pun mi je kofer više elitnih prostituki koje se vuku po Dubaiju svakih 15, 20 dana, menjaju automobile kao čarape i dobijaju preko noći poklone u izuzetno velikim vrednostima, Dubai prostituke koje ne rade nikakav posao, a žive život na "visokoj" nozi. Neke same sebi uskaču u usta svaki put kada spomenu ''OnlyFans'' i virtuelnu prostituciju, jer su devojke toliko glupe da ne mogu prvo da naprave razliku između pornografije i zapravo prave prostitucije o kojoj se ćuti i uvija u foliju, a one se istom bave. Kao momak kupio ovo, momak vodio ovde momak, ima 30 automobila, ja se ne bih složila baš sa time... - rekla je Anđela pa dodala:

 

 

- A drugo ne razumem potrebu nazovi "ispunjenih" osoba da komentarišu druge javno, ja nemam potrebu da se bavim ''elitinim Dubai'' prostitukama, ali neću ćutati na raznorazne izjave istih, bolje da se slikate, nego da idete sa drugaricama u Dubai i onda da isplivaju dokazi koje posedujem da ta "drugarica" ima pišu od 20cm i bogati je Arapin. Tako da mučite vi svoju Dubai muku, dok se ja slikam i snimam. Da se ne prisećamo zlatnih kaveza i Sukijevih zuba za 12.000 evra - zaključila je Anđela Veštica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading