ČISTA PROVOKACIJA: Ljuba Perućica progovorio o odnosu sa Aleksandrom Prijović!

Autor:

Zabava

21.09.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović bili su u emotivnoj vezi na početku karijera, a od njihovog raskida spekuliše se da im odnos nije dobar, kao i da postoji netrpeljivost među njima, a sada je Perućica otkrio detalje njihovog odnosa i da li su nagađanja tačna.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Ljuba Perućica otkrio u kakvom je odnosu sa Aleksandrom Prijović

Pevač Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović na početku svog pojavljivanja na estradnoj javnoj sceni bili su u emotivnoj vezi koja je privlačila brojna interesovanja javnosti, a nakon njihovog raskida ta interesovanja su se samo povećala, a spekulisalo se da njihov odnos nije dobar, te da između bivših partnera vlada netrpeljivost.

Ljuba se sada osvrnuo na te priče i otkrio u kakvom su odnosu on i Aleksandra, prenosi Grand.

 

 

 

- Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem - otkrio je pevač, a onda otkrio da li bi pristao da snimi duet sa njom i da li mu smeta kada ga to pitaju:

- Pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo.

 

 

Kako na pitanje o eventualnoj saradnji uglavnom Ljubi postavljaju novinari, a ne Aleksandri, on je sada objasnio zbog čega se to događa.

- Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga - zaključuje pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading