KADA JE DOŠAO U BOLNICU ONA JE UMRLA: Pesma koju je Marina Tucaković napisala namenjena je Ceci Ražnatović, a priča će vam slediti krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit ,,Zmaj" napisala je Marina Tucaković, a numera govori o potresnoj ljubavnoj priči i tragičnom završetku.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marina Tucaković preminula

 

Pevačica Indira Radić otpevala je svojevremeno vanvremenski hit ,,Zmaj" koji je napisala kantautorka Marina Tucaković, a priča koja se krije iza pesme će vas rasplakati. 

Dečko i devojka iz pesme su se zavoleli u srednjoj školi. Deset godina zabavljanja rezultiralo je zakazivanjem svadbe. Devojka je, međutim, tada saznala da ima rak pankreasa u poodmakloj fazi.

Venčanje je kasnije bilo otkazano, a devojka je svom dečku tada napisala pismo u bolnici, koje je bilo od reči do reči pesme ,,Zmaj", pa ga je zamolila da pročita kada ona umre. On se te večeri napio, pa otvorio pismo, ujutru kada je došao u bolnicu, ona je umrla. 15. godina kasnije, dečko je čuvao pismo, a onda je odlučio da ga proda Marini Tucaković. Ona je prvo pesmu namnila Ceci Ražnatović, međutim, na kraju je otpevala Indira. 

Republika

Foto: instagram.com/indiraradicofficial

Indira Radić otpevala pesmu ,,Zmaj"

IN MEMORIAM Marina Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading