OGLASILA SE BIVŠA DIREKTORKA "FILIPA MORISA": Veza s Milanom je MOJA PRIVATNA STVAR!

Autor:

Zabava

17.09.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Jelene Pavlović demantovao je da ona napustila porodicu zbog glumca s kojim je u vezi već duže vreme.

Republika

Foto: Tanjug

Milan Marić i Jelena Pavlović

 

Nakon što je naš list objavio tekst "Ekskluzivno. Milan Marić u vezi sa 17. godina starijom ženom. Glumac s bivšom direktorkom firme"Filip Moris". Jelena Pavlović ostavila porodicu zbog umetnika, koji živi sa njom u njenom stanu u Molerovoj ulici", iako je pre objave oboje sa pomenutim akterima kontaktirano, na našu redakciju je tek sutradan stigao zahtev za objavljivanje odgovora na našu informaciju od pravnog zastupnika Jelene Pavlović, sledećeg sadržaja:

- Objavljivanjem ovog članka, naslova i fotografija, za koje niste tražili saglasnost moje klijentkinje, te iznošenjem netačnih, zlonamernih i uvredljivih informacija, izložili ste Jelenu Pavlović gruboj medijskoj osudi i u javnosti je predstavili kao osobu niskih moralnih kvaliteta, više puta naglašavajući da je napustila porodicu.

Ovakvim postupanjem ste potpuno zanemarili pravilo dužne novinarske pažnje, a objavljivanjem neistinite i uvredljive informacije povredili ste pravo moje klijentkinje na dostojanstvo ličnosti, zaštićeno čl. 79 Zakona o javnom informisanju i medijima, kao i pravo na zaštitu privatnog života i ličnog zapisa iz člana 80 istog Zakona jer ste njene porodične prilike i njenu fotografiju objavili bez njene saglasnosti. Takođe, iznošenjem neistina i uvredljivih tvrdnji da je Jelena Pavlović ostavila porodicu zbog umetnika, postupili ste i suprotno ustanovljenoj zakonskoj obavezi zaštite maloletnika, tačnije suprotno čl. 77 Zakona o javnom informisanju i medijima koji propisuju da u cilju zaštite slobodnog razvoja ličnosti maloletnika, posebno se mora voditi računa da sadržaj medija i način distribucije medija ne naškode moralnom, intelektualnom, emotivnom ili socijalnom razvoju maloletnika.

Republika

Foto: Tanjug

Oglasio se advokat Jelene Pavlović

Objavljenim tekstom, u kome se navode porodične prilike Jelena Pavlović, direktno ste izložili i maloletno dete Jelene Pavlović šteti u emotivnom i socijalnom smislu. Povredom ovih osnovnih ljudskih prava, koja uživa svaki pojedinac, prouzrokovali ste štetu mojoj klijentkinji, koja se ogleda u duševnom bolu zbog povrede časti i ugleda, kako u privatnim tako i u poslovnim odnosima. Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu, već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze sa Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život s uglednim umetnikom iz Srbije informacija iz njenog privatnog života koju ima pravo da štiti jer nije nosilac javne niti političke funkcije niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija.

Ističem da se objavljene informacije o privatnom životu Jelene Pavlović ne mogu podvesti ni pod jedan izuzetak u smislu čl. 82 Zakona o javnom informisanju i medijima, u kojim slučajevima medij nije dužan da traži saglasnost lica za objavu informacija iz privatnog života. Konačno, da je medij postupao u skladu s pravilom novinarske pažnje, morao je kontaktirati sa mojom klijentkinjom sa zahtevom za davanje saglasnosti za objavljivanje fotografija, uz proveru navoda koji se tiču samo njenog privatnog života, što je u konkretnom slučaju izostalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sale

17.09.2021 17:55

Prava "gospođa, domaćica" iz Švice.... Hahahaha.... E Beograde šta ti sve primaš u sebe, žao mi te mnogo!!!!

Odgovori 16 34
Konan

17.09.2021 22:00

Al je sročio ovaj advokat ovaj tekst , ....kao da je dotična nedodirljiva boginja i zaštićenija od predsednika SAD...pa da nikakav medij ne sme ni slovo da pomene o njoj...

Odgovori 25 23
Kole

22.10.2021 15:49

Šta fali ovom momku? Starija 19 godina od njega i sve pre ove bile mnogo starije od njega!? 🤔🙄