GORI INSTAGRAM! Nakon što se RAZVELA Severina BACILA OKO na Miloša Bikovića!

Autor:

Zabava

26.08.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina zapratila Miloša Bikovića na Instagramu.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, Profimedia

Miloš Biković i Severina

 

Pevačica Severina Kojić nedavno se zavnično razvela od Igora Kojića, ali je, ako je suditi prema društvenim mrežama, već počela da traži novog dečka.

Iako mediji bruje o razvodu i ljubavi sa Igorem za koju se mislilo da će biti dugotrajna, pevačica ne misli o tome i vreme provodi na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/severina

Severina 

 

Severina zapratila Miloša Bikovića

- Seve je fan Miloša Bikovića i s velikom pažnjom prati sve što on radi. Kao glumac dopao joj se u filmovima "Montevideo, bog te video", a za zgodnim Marašom u ostvarenju "Južni vetar" je potpuno odlepila - kaže izvor blizak pevačici.   

Republika

Foto: instagram.com/severina

Severina zapratila Miloša Bikovića..

 

Severina je za vreme braka na Instagramu pratila samo Igora, a sada je zapratila više od 50 osoba, što je poprilična cifra u odnosu na prethodno stanje. Među njima je naravno i naš popularni glumac Miloš Biković.                                                                           

Podsetimo, Severina i Igor, navodno, su sve vreme glumili da su u braku da bi Severina pred sudom imala kao dokaz da je u skladnom braku, a u stvari taj brak odavno nije funkcionisao. Kako su mediji već i pisali, Severina je obmanjivala javnost i sud i čim je stigla presuda o starateljstvu ona i Igor su se zvanično i razveli 15 dana nakon te presude, pišu mediji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zvonko

28.08.2021 01:04

Hahahah Pa jel vi ljudi ne znate ko je Severina