PROGOVORILA BAKA IGORA KOJIĆA O RAZVODU SA SEVERINOM: Iznela SKANDALOZNE detalje o svađama, Keba PUKAO celo bogatstvo na bivšu snajku! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavni par Severina i Igor Kojić su se nedavno zvanično razveli nakon dosta spekulacija da im je brak u krizi. Za medije se sada oglasila i njegova baka, koja je otkrila sve detalje.

Republika

Foto: instagram.com

Baka Igora Kojića se obrušila na Severinu

 

Nakon što je vest o razvodu Severine Vučković Kojić i Igora Kojića odjeknula kao bomba, za medije se oglasila i njegova baka Dobrija Kojić koja ima 84. godine. Igoroba baka odlučila je da progovori o bivšoj supruzi svog unuka, ali nije imala lepo mišljenje o njoj. 

Baka Dobrija govori da je Severinu upoznala tek prvi put kada su organizovali veliku svadbu, na kojoj je bilo oko 6 stotina zvanica, a potom je i prokomentarisala razvod.

Republika

Foto: instagram.com

Severina i Igor kojić na venčanju

 

- Šta me briga, nisu me ništa pitali ni kad su se uzimali. Na svadbi je bilo lepo što se tiče Draganovog troška. Odmah sam rekla da od tog braka neće biti ništa, da neće izdržati. Nije mi se svidelo Severinino ponašanje. Igor je doveo da me upozna, samo mi je dala ruku i više nije sa mnom pričala. Igor i Severina kupili su zajednički stan u Zagrebu - kaže Dobrija za 24 sata i dodaje istinu o tome da su Severina i Igor živeli u pevačicinom penthausu:

- To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u svibnju napunila 50 godina. Moj sin Dragan je cijelo bogatstvo dao za svadbu u Beogradu - govori Dobrija. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Baka o razvodu Igora i Severine

 

- Niko meni ništa ne priča niti me zanima. Sve čujem preko televizije i novina. Posvađali su se zato što je Severina htela voditi njihovo domaćinstvo. Htela je da lupa, da radi bazen po svom. Ne može tako - naljutila se Dobrija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading