SESTRA RODIĆ KONAČNO PROGOVORILA: Otkrila sve o odnosu sa Zlatinim sinom! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, u žiži je javnosti otkad je povezuju sa sinom Zlate Petrović, Jovanom Pejićem, a ona se sada prvi put oglasila po tom pitanju i otkrila u kakvom su odnosu njih dvoje.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Nataša Rodić otkrila u kakvom je odnosu sa Jovanom Pejićem

Porodica Rodić postala je poznata udajom dve ćerke za sinove poznatih pevačica, te se čekalo u koju će se estradnu porodicu ''uvaliti'' najstarija sestra, Nataša Rodić, a onda su u javnosti počeli da je povezuju sa sinom Zlate Petrović, Jovanom Pejićem. Nataša se sada prvi put oglasila povodom tih spekulacija i otkrila da li su nagađanaj tačna i u kakvom su odnosu zapravo ona i Jovan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Naime, ona je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja pratilaca i tom prilikom otkrila da bi volela da ima troje dece, da joj je nadimak Linda, odgovarala je na pitanja o udaji i putovanjima, a onda joj je postavljeno jedno od pitanja koje sve zanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

- Da li je tačno da ste ti i Jovan Pejić bili vezi?

- Ja i Jovan nismo imali nikad ništa više od drugarstva - napisala je Nataša i tako stavila tačku na priče o navodnoj vezi nje i Zlatinog naslednika.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/miss.rodic

Nataša Rodić otkrila u kakvom je odnosu sa Jovanom Pejićem

 

Naime, Nataša je ovaj put odlučila da odgovara svojim pratiocima na brojna pitanja i otkrije manje poznate detalje iz privatnog života. Prva stvar koju je otkrila je da ne krije sreću budući da je dva puta postala tetka za veoma kratak vremenski period.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading