MILICA TODOROVIĆ NA SUDU SA ROĐENOM SESTROM: Raskol u porodici zbog 60.000 EVRA!

Autor:

Zabava

16.09.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović ima dve sestre, Jovanu i Anđelu, a sa sestrom Jovanom nije u dobrim odnosima već neko vreme zbog supruga, bivšeg Miličinog menadžera, kog je optužila da joj je ukrao 60.000 evra.

Republika

Foto: Promo foto

Milica Todorović na sudu sa rođenom sestrom

Popularna pevačica, Milica Todorović, često ističe dobar odnos sa članovima porodice koji su joj kako ona kaže najveća podrška. Pevačica ima dve sestre Jovanu i Anđelu, ali ono što je manje poznato jeste da se pre dve godine posvađala sa Jovanom i to zbog novca, prenosi Alo.

 

 

Naime, Jovanin suprug Vojislav, bilo je Miličin menadžer, saradnik i blizak prijatelj, ali pre nekog vremena je odjeknula vest da ga pevačica tuži jer ju je prevario i ukrao joj 60.000 evra, namenjenih za kupovinu stana.

Kako je Miličina sestra stala na suprugovu stranu, pevačica je odlučila da se udalji od sestre, a kako poznanici i komšije navode, Jovana i Vojislav više Milicu ne posećuju i nisu u kontaktu sa njom.

 

 

Kako to uvek biva, sestre se svađaju i mire, tako su i MIlica i Jovana uspele da izglade svoje odnose i probleme koje su imale, a pevačica je jednom prilikom za Stori govorila o kako je ona rekla njoj bolnoj temi.

 

 

- Jesmo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading