MARINA NA RESPIRATORU, A ON ZARAŽEN: Futa pozitivan na koronavirus, evo u kakvom je stanju!

Autor: Republika

Zabava

16.09.2021

12:06

Suprug Marine Tucaković, Aleksandar Radulović Futa potvrdio je da je nakon supruge i on zaražen koronavirusom i to po drugi put, a onda otkrio kako se oseća i u kakvom je stanju Marina.

ST/D. KADIĆ

Aleksandar Radulović Futa zaražen koronavirusom

Javnost je potresla vest da se stanje Marine Tucaković pogoršalo, a o tome je obavestio njen sin Laća koji se putem ''Tviter'' naloga oglasio i zatražio hitnu medicinsku pomoć za svoju majku koja je kako je naveo ima napade gušenja.

PrntScr/K1

Marina Tucaković hitno hospitalizovana nakon napada gušenja

Marina je hospitalizovana hitno u jednu privatnu kliniku, a onda prebačena u KBC''Dragiša Mišović'' gde je priključena na respirator, a njen suprug Aleksandar Radulović Futa se oglasio i izneo nove detalje vezane za Marinino zdravlje, a onda je otkrio i da je sam pozitivan na koronavirus i to po drugi put, prenosi Alo.

ST/D. KADIĆ

Marina Tucaković priključena na respirator, njen suprug Futa zaražen koronavirusom

- Marina je od juče priključena na respirator, danas nema promena, lekari kažu da je stabilno, dok je bila na kiseoniku imala je telefon, a sada informacije o njoj dobijamo samo preko lekara. Juče sam dobio rezultat da sam i ja po drugi put zaražen koronom, prvi put je bilo u aprilu, za sada imam lakse simptome. Pratićemo, pa ćemo videti - rekao je Futa.

 

Komentari (0)

Loading