MILICA PAVLOVIĆ UŽIVO U EMISIJI SKINULA KORSET! Pevačica šokirala sve ponašanjem! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

15.09.2021

19:35

Milica Pavlović tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou", na iznenađenje mnogih, skinula je korset koji je nosila, pa u programu uživo ostala samo u peškiru

FOTO: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović skinula se u emisiji

Milica Pavlović je uspešno odgovorila na izazov voditelja Ognjena Amidžića tokm igrice "Sto iznenađenja", iako se ni on nije nadao da će pevačica imati hrabrosti za ovaj potez.

- Nisam kukavica! Ne mogu da verujem da ovo radim. Jeste sigurni da negde iza nema kamera? Ništa se ne vidi? - rekla je pevačica dok je skidala garderobu i nakit, dok ju je Ognjen iznenađeno gledao.

Pavlovićeva se zatim ogrnula peškirićem, pa bez problema nastavila emsiju, a gledaoce kraj malih ekrana u prvi mah je začudila, ali i pozitivno iznenadila hrabrost mlade pevačice.

printscreen

Milica Pavlović u peškiru nastavila je snimanje emisije

Kako igra glavnu ulogu u seriji "Pevačica", Milica je u ovojj emisiji govorila o svom iskustvu, otkrila kako se snašla pri prvom poljupcu sa glumcem Milošem Timotijevićem i priznala da je odbila ponudu od Miloša Bikovića.

- U momentu kada je krenuo ovaj odvratni virus, ja sam od reditelja dobila poziv za kasting za seriju. Tada sam imala dosta slobodnog vremena, pa sam rado prihvatila. Dobila sam jedno parče scenarija i odmah sam to pokušala da izvedem. Mesec i po dana je trajao sam kasting. Na kraju su mi poslali scenario i ugovor, a ja sam počela sa čitanjem i u jednom dahu sam ga pročitala. Nisam ni shvatila da sam dobila glavnu ulogu, ulogu Ivane. Tek tada sam osetila pritisak kada su mi rekli - razmisli da li ćeš da prihvatiš, jer sam znala ko će sve od naših glumaca igrati u seriji- rekla je Milica i dodala:

- Nigde u scenariju nije pisalo da će biti poljupca. Verovatno jer su ukapirali da sam strašno sramežljiva. I tako su oni upali u scenu, opustili me, uglavnom je to bilo u jutarnjim časovima kada se meni spavalo, i onda budu te prisne scene, onda mi samo priđe, ja nemam kud i to je to.

 

 

Postiđena Milica je potom otkrila da je imala još ponuda kada je gluma u pitanju i to od Miloša Bikovića.

- Da, bilo mi je ponuđeno više uloga. Nisam ih prihvatila ne jer nisu bile dobre, nego mi nisu bile u tom momentu dovoljan izazov. Za film 'Hotel Beograd' me je zvao Miloš Biković i ponudio mi jednu malu, slatku, simpatičnu ulogu, gde bih ja trebalo da budem dobra 'riba'. Iako me je pozvao lično Biković, koji ima fantastične rezultate, koji je jedan od naših najvećih glumaca, nekako mi to nije bio izazov. Baš sam tad pričala sa prijateljima, veći izazov bi mi bio da ne progovorim ništa nego da na primer vidim Bikovića, budem čistačica, obrišem mu cipele, nego da budem dobra "riba"- rekla je Pavlovićeva u "Amidži šou".

Komentari (0)

Loading