SLOBA RADANOVIĆ POKAZAO MRAČNU STRANU: Palo priznanje o BATINANJU NA ULICI! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

13.09.2021

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Sloba Radanović šokirao je sve svoje pratioce priznanjem da bi se potukao na ulici.

 

Sloba Radanović nije poznat javnosti kao konfliktna ličnost, zbog čega ga devojke obožavaju, jer pored neverovatnog talenta za pevanje, njegova staloženost i samokontrola su glavno oružje za osvajanje ženskog srca.

Međutim, i Radanović ima svoju žutu minutu, što je i priznao odgovarajući na pitanja preko Instagram storija. Neko od Slobinih fanova upitao je pevača da li bi se potukao na ulici kada bi ga neko napao ili bi pobegao odmah sa lica mesta. Odgovor koji je usledio šokirao je sve.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović priznao da bi se tukao na ulici

 

-Olešio bih ga… Ako baš mora - odgovorio je Sloba Radanović.

Podsetimo, Sloba je pre nekoliko nedelja bio glavni heroj, koji je spasao jednu devojku od zlostavljača u teretani. Sloba je istog dana postao heroj, jer je nasilnika odvukao iz teretane, a devojka je prošla bez težih povreda. Pevač je potom javno apelovao na sve muškarce da ne dopuste sebi da podignu ruku na žensku osobu, jer ih ne zovemo džabe nežniji pol. Međutim, ni tada Sloba nije iskoristio silu i nasilje, već je mirnim i staloženim načinom odvukao nasilnika i napadača iz teretane kako ne bi došlo do većih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

14.09.2021 09:10

Videli smo u Zadruzi koliko se sam izpovredjivao. Mekan je kao duša. Kao mekani džak za boks.