MILAN KALINIĆ NESTAO IZ JAVNOG ŽIVOTA: Ovo je pravi razlog medijske ilegale poznatog voditelja!

Autor: Republika

Zabava

13.09.2021

14:27

Milan Kalinić, voditelj i glumac, u poslednje vreme nije bio toliko viđen na javnim događajima

Youtube printscreen

Milan Kalinić je kako on tvrdi, svašta doživeo pa se povukao iz medija!

 

Poznato je da je Milan veliki sportista i uživa u fizičkoj aktivnosti, a ovog puta je otkrio da u tenisu baš uživa, iako više voli da ga igra, nego gleda na televiziji.

– Tenis je sport koji baš volim, ali nisam ga igrao jedno četiri, pet godina jer sam se posvetio ozbiljnije fudbalu i nemam vremena baš za sve. Ali čim fudbal batalim i završim karijeru, baciću se ozbiljnije na ovo. Baš sam se uželeo, tenis je divan sport, pogotovo za igranje. Za gledanje mi nije toliko, nemam živaca više da gledam, eventualno polufinale ili finale kad Nole igra, a ovako stvarno više ne mogu. Divim se ljudima koji stalno mogu da gledaju – kaže Milan.

Milan je otkrio kakvo je bilo njegovo leto, a s obzirom na to da ga u medijima nije bilo, glumac je odgovorio zašto je to tako.

– Pa bilo je tu i tamo slika, prenosili su mediji, uživao sam ovog leta. Ali izjave više ne dajem osim ako nije video, tu nema laži, nema prevare, ne može ništa da se shvati ovako ili onako. Doživeo sam svašta, više puta sam se opekao – ističe voditelj, a prenosi "24sedam"

Podsetimo, glumac i voditelj Milan Kalinić je u aprilu osuđen na uslovnu kaznu od 10 meseci zatvora pred Višim sudom za nasilničko ponašanje pred početak utakmice u hali Pionir pre dve godine.

Sud je Kalinića kaznio novčanom kaznom od 100.000 dinara, uz izrečenu zabranu prisustvovanja utakmica na KK Crvena Zvezda u trajanju od godinu dana od pravosnažnosti presude. Mnogi smatraju da je ovo pravi razlog Kalinićevog bega od medija.

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

15.09.2021 01:54

Tako nasa glumacka elita radi, tuca, silovanje i jos dobro prodju na sudu. Pa kad su elita. Zato su nam mladi sve gori i gori.