POKRENUTA PETICIJA PROTIV BOBANA RAJOVIĆA: Pevač pevao USTAŠKE PESME protiv Srba, sraman potez će ga skupo KOŠTATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Boban Rajović zamerio se mnogima na društvenim mrežama, jer je procurio snimak na kom se čuje da peva pesmu ,,Sudi mi", inače ustaška pesma čoveka koji slavi ,,Oluju".

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Pokrenuta peticija da se Bobanu Rajoviću zabrani ulazak u Srbiju

 

Pevač Boban Rajović našao se na udaru tviteraša, koji su pokrenuli peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju, zbog njegovog veličanja ustaša, piše Objektiv.rs.

Ono što je iznerviralo ljute tviteraše jeste Rajovićeva pesma koju je zapevao na jednom nastupu u Hvrtaskoj, a radi se o ustaškoj pesmi ,,Sude mi". Već je poznato da pesme ,,Sude mi" veliča hrvatske generale koji su u toku krvave akcije ,,Oluja" ubijali Srbe, a ovaj Rajovićev našao se na stubu srama, te su počeli žestoki komentari da se nižu na TikToku. 

Republika

Foto: Prntscrin

Boban Rajović pevao ustaške pesme protiv Srba

 

Na pomenutoj društvenoj mreži TikTok procurio je snimak na kom se vidi Boban Rajović tokom nastupa u Hrvatskoj, a pevač se tom prilikom dodvoravao tamošnjoj publici, te se usudio da otpeva pesmu ,,Sude mi". Ovu pesmu inače peva Miroslav Škoro, a pesma je posvećena hrvatskim ratnim osuđenicima koji su učestvovali u vojnopolicijskoj akciji ,,Oluja", kada su Srbi bili proterani sa hrvatske teritorije, a potom i ubijeno oko 1. 900 vojnika i civila. Škoro je ovu pesmu nekoliko puta izvodio sa Markom Perkovićem Tompsonom, nacionalistom i šovinistom, poznatim po ustaškim pesmama i mržnji prema Srbima

Na TikToku su se pojavili žestoki komentari, koji nisu štedeli Rajovića, a većina je njih bilo da se pevaču zabrani ulazak u Srbiju zbog ovog poteza. 

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Boban Rajović navukao gnev naroda zbog ustaških pesama

 

-Čelavi peder, Boban Rajović, peva ustašku pesmu, a oko njega se otimaju klubovi po Srbiji? Da se razumemo, muzika ne bi trebalo da ima granice, ali neka pevaju od Olivera ili Miša Kovača, koji su Hrvati, a vrhunski pevači, a ne od ustaškog pevača, koji slavi ,,Oluju" i ponižava Srbe

- Opa, novi kandidat za zabranu ulaska u Srbiju, Boban Rajović -

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dera

11.09.2021 07:28

Ko peva nacionalističke pesme protiv Srba i Srbije, ne treba nam nikada.

Odgovori 75 4
Milan Milan

11.09.2021 13:47

I njemu kao i onoj pevaljki zabraniti ulaz u Srbiju...

Odgovori 28 2
Milica

12.09.2021 16:26

Pod hitno zabraniti ulaz u Srbiju:(( neka ide tamo odakle je dosao:((

Odgovori 14 1
milorad

13.09.2021 09:46

A sta ce nam hitleroviu prijatelji i potomci !??