ŠOK SNIMAK DRAGANE MIRKOVIĆ: Pogledajte kako je pevačica izgleda bez svih PLASTIČNIH OPERACIJA, procurio snimak na internetu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od poznatijih pevačica današnjice Dragana Mirković nije oduvek izgledala kao danas, sada važi za damu, a nekada je bila u potpuno drugačijem maniru.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković ne liči na sebe

 

Pevačica narodne muzike Dragana Mirković oduvek je važila za onu damu koja nema mnogo stila kada je oblačenje u pitanju, iako ima mnogo novca, ona nikada nije umela da se sredi za datu priliku. 

Na bankovnom računu poseduje milione, a kada se pojavi na nekom događaju, njene kreacije uglavnom budu opravdane njenom karijerom. Ili joj stilisti rade o glavi, pa je namerno pakuju u šljokice i kič, ili prosto pevačica nikada ne ume da izabere dobar komad brendirane robe. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković u svakodnevnom izdanju

 

Danas važi za pevačicu koja drži do sebe, svog izgleda, a na društvenoj mreži TikTok pojavio se njen snimak spota, iz ranijih godina, na kom Mirkovićku ne možete da prepoznate. Sada je prepoznatljiva po dugoj crnoj kosi i osmehu od milion dolara, ali 1984. godine Dragana je imala potpuno drugačiju frizuru, način odevanja, ali ni osmeh nije bio ovako blistav. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
KV

11.09.2021 13:14

Mozete da kazete sta god hocete,ona je najveca balkanska zvezda sa ogromnom karijerom....Nju sve nacije vole!!!Dragana je number one!!!

Odgovori 11 3
Goran

11.09.2021 15:16

Svi znamo kako je DM izgledala kao devojcica i kako izgleda sada, nikakve velike razlike osim godina, vazno da je ona ostala ona jedinstvena po cemu je mnogi poznaju, pre svega covek, dama sa velikim srcem, pevacica br 1, vazno koliko je hitova iza nje...