NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU? Didi Janković nakon skandaloznog otkrića Jovane Jeremić izgorela od besa: PODIGLA SAM JOJ REJTING!

Autor:

Zabava

08.09.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelja Jovana Jeremić gostujući u emisiji ''Amidđi šou'' otkrila je ko joj je bio najgori gost kog nikada više ne bi pozvala u svoju emisijiju, ne želeći da navodi ime, a mi smo otkrili, ali i javnost shvatila da se radi o pevačici Didi Janković. Didi se sada oglasila putem svog Instagram profila i prokomentarisala Jovanine navode.

Republika

Foto: youtube.com/Domace Emisije

Didi Janković odgovorila Jovani Jeremić na prozivke

Sinoć je bila prva emisija nove sezone ''Amidži šou'' u kojoj je gost bila voditeljka Jovana Jeremić, a njeno gostovanje je kao i uvek izazvalo pravu buru u javnosti.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremič bila je gost u emisiji ''Amidži šou'' gde je otkrila ko joj je bio najgori gosti

Naime, ona je na pitanje ko joj je bio najgori gost u emisiji, dala kao i uvek iskren odgovor, a opet nije želela da navodi ime osobe o kojoj se radi. Međutim, mi smo preslušavajući njene emisije shvatili da se radi o samoprozvanoj divi, Didi Janković.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Jovana Jeremič navela je pevačicu kao najgoreg gosta, a javnost je shvatila da se radi o Didi Janković

- Neću reći ime i prezime, pa nek novinari sami otkriju, osloniću se na svoj intervju, to je jedna pevačica, koja umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji, a čiji mi je muž pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 min - bila je iskrena Jovana.

Didi nije ostala imuna na ove reči, te je na svom Instagram profilu prokomentarisala Jovanine navode:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

- Jovana mi je veoma simpatična voditeljka i kako bih joj podigla rejting pristala sam da dođem u Jutarnji program koji je ona vodila u tom periodu. Uz dužno poštovanje medijske kuće, dugo sam se dvoumila da li uopšte da pristanem da dođem zbog domaćina emisije. Pozadina njene izjave je usmerena ka meni, a ne ka mom suprugu koji i ne zna ko je dotična voditeljka i nikada je u životu nije upoznao niti ga ona zanima - napisala je Didi Janković.

Republika

Foto: instagram.com/didijofficial

Didi Janković o Jovani Jeremić i emisiji u kojoj je gostovala

Kako stvari trenutno izgledaju, novi estradni rat je na pomolu, a ono što je sigurno Jovana Jeremić neće ostati nema na ovu objavu pevačice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading