ANA KORAĆ VADI JOŠ DVA REBRA: Srpska starleta kod čuvenog plastičara u Turskoj

Autor:

Zabava

05.09.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska starleta Ana Korać planira da izvadi još po jedno rebro kod hirurga u Turskoj koji ovom metodom sužava struk. I

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Ana Korać

 

Inače, Koraćeva je redovan klijent turskog plastičara koji je jedan od najčuvenijih na svetu i brojne zvezde dolaze kod njega ne bi li poboljšale izgled.

- Krajem prošle godine Ana je kod pomenutog hirurga za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju operisala zadnjicu, što je samo jedna od korekcija koje je radila poslednjih godina. Sada je rešila da još smanji struk i izvadi još po jedno rebro s obzirom na to da se ovakvom zahvatu već podvrgavala i veoma je zadovoljna - priča izvor blizak bivšoj zadrugarki i dodaje:

- U poslednje vreme počela je na slikama ponovo da pegla stomak i struk da bude što uži, a kako se grozi lošeg fotošopa, rešila je da željeni efekat postigne tako što će opet otići pod nož i izgled dovesti do savršenstva. Već krajem septembra putuje za Istanbul, dok uradi sve analize i neophodnu pripremu za takav čin. Odlučila je da sa sobom vodi i drugaricu koja će da bude s njom sve dok se ne oporavi i ne vrati u Beograd.

Republika

Foto: instagram.com/ana.korac

Starleta izbacila poprsje u prvi plan

 

Naš sagovornik otkriva da se Ana zbližila sa svojim doktorom u Turskoj jer je već pozamašne svote novca ostavljala kod njega, te da je moguće da za ovu intervenciju dobije i neki popust.

- Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije, pa i cena mora da je paprena. Kad je uvećavala guzu, Koraćeva je iskeširala 5.000 evra, pa joj ni sada neće uzeti više od 6.000 iako je ovakva intervencija zahtevnija i skuplja. Radi se u totalnoj anesteziji i oporavak traje oko dve nedelje ako sve prođe bez komplikacija - zaključuje upućeni izvor.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt sa starletom, ali do zaključenja broja je ostala nedostupna.

Dobila još jednog klona

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković

 

Potvrdu da menjanjem izgleda radi "pravu stvar" Koraćeva dobija od drugih starleta koje bi želele da budu kao ona. Naime, osim njene najpoznatije kopije Maje Marinković, koja je već overila sve njene modne kombinacije, pa čak iskopirala i neke estetske korekcije na licu, sada se pojavila još jedna zadrugarka koja bi po svaku cenu da izgleda poput Ane. Korisnici društvenih mreža su primetili da Eleonora Miljković sve više podseća na Anu Korać, posebno zbog poza za slikanje, ali i sve većih korekcija izgleda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zlatko Prćić

06.09.2021 06:27

Šta sve neće da urade ovakve osobe da bi zadovoljile glupe kriterijume. Svaka nepotrebna operacija uz totalnu anesteziju je štetna po zdravlje.

Svasta

06.09.2021 19:20

Neka joj i mozak izvadi, posto joj nicemu ne sluzi...