GRUDI KAO ZAŠTITNI ZNAK: One su vlasnice NAJVEĆIH PRIRODNIH POPRSJA na estradi!

Autor:

Zabava

28.08.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Jana Todorović, Zorana Pavić, Saška Karan, Goca Tržan, Dragana Mirković, Biljana Jevtić i Nikolina Kovač nemaju silikone i ne planiraju da posete plastičare.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/ilustracija

Dragana Mirković ma jedno od najvećih prirodnih poprsja na estradi

Većina pevačica na domaćoj estradi nije odolela trendu uvećanja grudi, pa retko koja danas može da se pohvali prirodnim poprsjem, u kom nema plastike. Ipak, ima i onih koje nisu išle pod nož da bi stavile silikone jer ih je majka priroda obdarila oblinama, ali ih je malo, te su ugrožena vrsta!

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Mnoge pevačice su povećale svoje grudi

Tako pevačice Jana Todorović, Zorana Pavić, Saška Karan, Goca Tržan, Dragana Mirković, Nikolina Kovač i Biljana Jevtić nisu išle kod plastičara na remont, a u više navrata su pričale da nikada nisu imale želju da dodatno uvećaju grudi.

Na ovu temu najviše je pričala Jana, koja tvrdi da zbog velikih grudi ima problema s kičmom, pa bi volela da jednog dana ode na operaciju da bi ih smanjila jer joj predstavljaju veliki teret.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jana Todorović ima prirodne grudi na kojima mnoge devojke mogu da joj pozavide

- Na početku karijere sam morala da ubeđujem ljude da nemam silikone i niko mi nije verovao. Posle su valjda sami shvatili da se nisam operisala, pa su prestali o tome da pričaju. Dugo imam ozbiljne bolove u leđima jer su mi grudi teške. Htela sam da odem na operaciju da ih smanjim, ali me suprug ne pušta. Non-stop se svađamo zbog toga. Ako mi se stanje pogorša, moraću na operaciju, zdravlje mi je preče od dobrog izgleda - rekla je jednom prilikom pevačica.

Barabar sa Janom je Zorana Pavić. Pop pevačica kaže da ne nosi rolke jer joj tako grudi izgledaju preveliko, ali da ih, ipak, zasad, ne bi ni povećala ni smanjila.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorana Pavić uvek je bila poznata po bujnom poprsju

- Grudi su moj zaštitni znak, nikada mi nije smetala veličina. To je poklon majke prirode! Zato nikada nisam razmišljala o silikonima - rekla je Zorana, s kojom je saglasna folkerka Saška Karan:

- Nikad nisam imala potrebu da ugrađujem silikone. Imam prirodno velike grudi još od puberteta i oduvek su lepe! Nikad ne bih ugrađivala silikone. Ne mislim da je to zdravo, ali ako neko voli, nemam ništa protiv.

Goca Tržan kaže da je takođe zadovoljna svojim grudima, ali da ne bi išla pod nož ni kad bi bile manje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Goca Tržan nikada nije želela da ide pod nož

- Moj Raša voli sise, narodski rečeno, a ja sam zadovoljna njihovom veličinom. Mislim da ne bih ugrađivala silikone ni kada bih bila ravna ko daska jer verujem da je ženama koje u tom predelu nisu obdarene mnogo lakše da funkcionišu, u odnosu na one koje imaju preveliko poprsje. Na kraju krajeva, neka svako bira šta voli - kaže Goca, dok je Dragana Mirković redom morala da ubeđuje ljude da nema silikone.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković u mladosti je morala da ubeđuje ljude da nema silikone

- Ranije sam htela da smanjim grudi, ali sam odustala. Plašim se operacije i noža i taj strah nikad nisam prevazišla. Vidim da je trend da grudi budu što veće, ali verujte, ja sam uvek htela da ih smanjim. Nekad sam morala da ubeđujem ljude da nemam silikone, a nisu mi verovali - priča pevačica.

Biljana Jevtić atribute je pokazivala još u ranoj mladosti, na početku karijere, pa mnogi pamte njene fotografije obnaženih velikih grudi, koje su ostale prirodne do danas. Zbog Biljinog dekoltea mnogim muškarcima zastajao je dah, a pevačica i sada, iako ima 60 godina, zna da pokaže čime raspolaže.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Vlasnice najvećih silikona

Kada je veličina silikona u grudima u pitanju, svakako da na estradnoj sceni u tome prednjače starlete. Među njima je mrtva trka kad je borba za najveće poprsje u pitanju, pa su tako pod nož nekoliko puta išle Soraja Vučelić, Tamara Đurić, Tijana Ajfon, Ana Korać i Anđela Veštica, a sve s namerom da ugrade što veće implantate. One redovno na društvenim mrežama objavljuju provokativne fotografije, a Anđela Veštica tvrdi da nije prestala sa plastičnim operacijama i kaže da će grudi da povećava sve dok doktori budu smatrali da je to bezbedno po nju.

- Nikad se za moje ime nisu vezivali skandali i neka tako ostane. Grudi su mi prirodne i nisam nikad imala potrebu da stavim silikone. Svakako nemam ništa protiv ako neka žena to voli - tvrdi Biljana.

Među mlađim generacijama pevačica teško je naći one s prirodnim grudima. Jedna od retkih koja nije ugradila silikone jeste Nikolina Kovač, koja tvrdi da je prestala da se ubeđuje s ljudima koji je nazivaju plastičarkom.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina.kovac

Nikolina Kovač jedna je od retkih mladih pevačica koja nije uvećavala grudi

- Nisam ugradila silikone i ne mogu da ubedim ljude da je na meni sve prirodno. Očigledno ljudi više ne razlikuju prirodne grudi od pravih, ali to nije moj problem - rekla je jednom pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading