ONE NOSE PAPRENO SKUPE LISICE LJUBAVI: Ana Korać i Iva Grgurić dobile poklon za koji se odvajaju HILJADE evra! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

22.08.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ana Korać se pohvalila na Instagram profilu da je dobila paprenos kup poklon, a u pitanju je firma nakita za koji se odvaja i nekoliko hiljade evra, ali ona nije jedina vlasnica tog komada. I njena rijaliti drugarica Iva Grgurić je ponosna vlasnica.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Korać se pohvalila skupim komadom nakita

 

Rijaliti zvezda i starleta Ana Korać pohvalila se skupocenim poklonom i jedne svetski poznate zlatare koji je dobila. 

Naime, Koraćeva je poznata kao jedna od retkih poznatih devojaka koja voli da nosi brendiranu original garderobu, a nikada joj novca nije manjkalo da sebi priušti papreno skupe sitnice. 

 

 

Ana je na Instagram profilu okačila fotografiju na stori na kom se pohvalila da je dobila skupoceni nakit iz svetski poznate firme koja je i inače na glasu da je papreno skupa, a da se unikatni modeli nakita kreću i po nekoliko desetina hiljada evra.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Korać dobila papreno skup nakit

 

Koraćeva nije jedina estradna dama koja je dobila pomenuti nakit, tu je i njena rijaliti drugarica i voditeljka Iva Grgurić, koja ne krija da na sebi nosi čak nekoliko komada. Jedan od najpopularnijih i poznatijih firmi ima poseban nakit koji se inače naziva ,,Lanci ljubavi", a priča datira još decenijama unazad. Za takav nakit, osim što treba odvojtii ozbiljnu svotu novca, važi da kada ga jednom stavite na ruku, više nikad ne skidate.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading