GAGI ĐOGANI IMA DVOJNIKA: Instagram se usijao od komentara, a šta vi mislite? (ANKETA/FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni denser Gagi Đogani da Instagram profilu se pohvalio da je otkrio da ima dvojnika, a mi želimo da čujemo vaša mišljenja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Gagi Đogani se pohvalio da ima dvojnika

 

Domaće poznate ličnosti su se uvek hvalile kada bi videle da ih neko u javnosti imitira, oponaša, a mnoge od njih su dobili i svoje dvojnika, pa tako pevačice i pevači uvek budu na meti komentarisanja. 

To se desilo i popularnom denseru i pevačicu Gagiju Đoganiju, koji je otkrio da ima dvojnika iz čuvene špance serije  ''La casa de papel''. Naime, rijaliti zvezda na svom Instagram profilu objavio je fotografiju i uporedio sebe sa glumem iz pomenute serije. Ovo nije prvi put, Gagi je inače poznat kao veliki šaljivdžija, koji voli da zbija šale na svoj račun.

Republika

Foto: instagram.com

Gagi Đogani ima dvojnika

 

Instagram profil mu se usijao od reakcija i komentara, fanovi su prokomentarisali da je sličnost očigledna, a sudeći da je i sam Gagi podelio ovu objavu, verovatno mu imponuje što ima "dvojnika".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)

 

Da li se vi slažete sa komentarom da Gagi ima dvojnika i da li njih dvojica liče?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading