ZA SVADBU SINA ŠAKO POLUMENTA POTROŠIO STAN U PODGORICI: Proslava trajala tri dana, EVO SVIH DETALJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za svadbu sina Šako iskeširao kao stan u Podgorici, proslava trajala tri dana!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šako Polumenta za svadbu sina iskeširao kao za stan u Podgorici!

 

Šako Polumenta napravio je veliku svadbu sinu Adisu i snaji Azri i okupio prijatelje, familiju, kumove kao što je planirao i pre pandemije. 


Priča se da je za veselje za Adisa, Polumenta potrošio novac za garsonjeru u Podgorici.
- Sve je bilo gala i više stotina zvanica je uživalo u provodu uz nekoliko pevača koje su predvodili Ana Bekuta i Isak Šabanović. Hrane je bilo u izobilju, nema šta se nije našlo na stolu. Pevači su dobili ogromsn bakšiš. Šako je baš odrešio kesu za sve što je porodica poželela. Čuo sam da pričaju da je potrošio toliko novca od kojeg je mogao u Podgorici da kupi manji stan- otkriva izvor Republike.


Iako po nepisanom pravilu za svadbu treba izbegavati oblačenje belih toaleta jer je to ostavljeno mladencima, Šako je sina Adisa oženio u belom odelu sa bordo detaljima. 
I Šakova supruga Vesna i cerke Rijalda i Rijana takođe su zvanični pocetak svadbenog veselja dočekale u belim haljinama.

Republika

Foto: Instargam.com/polumentar

I Šako i supruga i čerka su bile u belom na svadbenom veselju iako nije po protokolu!

Pevač iako aktivan na društvenim mrežama sa  svadbe sina nije preterano delio sa javnošću snimke i fotografije, ali je pokazao na Instagramu da su zvanice počele da pristižu u njegov hotel u Ulcinju još pre nekoliko dana. Takođe je objavio i deliće sa muzičkih proba za zvadbu uz informaciju da će između ostalih pevača, njegove goste uveseljavati i zvezda u usponu Isak Šabanović.


- Pripreme za svadbu su počele. Izvođači pristižu, evo Isak je stigao prvi- napisao je Šako pre par dana.
Da podsetimo, mladenci su u martu dobili cerkicu Iriju i citavoj porodici doneli neverovatnu srecu, koju pevač nije krio. Polumenta je tada za Republiku te rekao da se rodila dedina lepotica i učinila ga najsrećnijim čovekom koji je doživeo da mu se rodi još jedna unuka pored petogodišnje Melani koja je njegova miljenica, a koju mu je podarila starija ćerka Rijalda. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading