SAŠA KOVAČEVIĆ PLATIO TRBUŠNJAKE SKORO 5.000 EVRA: Evo kako je popularni pevač došao do savršenog stomaka! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević je do savršenog tela došao napronim radom, ali i hirurškom intervencijom!

Republika

Foto: instagram.com/sashakovacevic

Saša Kovačević ima perfwektno telo, ali za to nije zaslužan samo naporan rad

Pevač Saša Kovačević ima savršeno izvajano telo,  a kako se piše za to nije zaslužan samo naporan trening već i estetski zahvat, kojem se ovaj pevač podvrgao u Turskoj. 

Naime, kako tvrdi izvor za "Kurir", ovaj mezimac lepšeg pola podvrgao se operaciji u Turskoj kako bi lakše došao do idealnih trbušnjaka, a sama intervencija zapravo pojačava efekat treninga i napornih vežbi. Cena ovog zahteva kreće se od 3.800 do 4.800 evra u zavisnosti od toga za koju metodu se klijent odluči.

 

 

- Najviše pacijenata odlučuje se za taj zahvat sa već izgrađenim mišićima na telu i na taj način se rešava višak masnoće u donjem delu stomaka - navodi izvor.

Kako on dalje navodi, Kovačević i dalje redovno odlazi u teretanu i vodi računa o ishrani. I pored toga što je pribegao ubrzanoj metodi stvaranja trbušnjaka, on ne odustaje od napornih treninga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading