NA NJIVI U OKOLINI KRAGUJEVCA UZGAJALI 900 KILOGRAMA INDIJSKE KONOPLJE! Policija ih nahvatala dok su zalivali zasade!

Autor:

Hronika

03.09.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevačka policija otkrila je zasad sa 510 biljaka indijske konoplje ukupne težine 900 kilograma i uhapsila N.N. (27) i M.B. (39) iz Obrenovca.

Republika

Foto: MUP Srbije

U okolini Kragujevca otkriven zasad sa 510 biljaka indijske konoplje, Ilustracija

Ovi Obrenovčani su zasadili i uzgajali indijsku konoplju u selu u okolini Aranđelovca, a policija ih je zatekla prilikom zalivanja zasada.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu - piše u saopštenju MUP-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
natenaku

03.09.2021 10:07

KO IM KRIV KAD NE ZNAJU KAKO SE TO RADI POSEJES PO JEDNU DO 10 BILJKI NA VELIKOM RAZMAKU U NEKOJ SUMETINI I ZAPISES GPS KOORDINATE ALI NE SA MOBILNIM NEGO SA GPS UREDJAJEM ZA GEOCASHING ILI NAJOBICNIJI GPS ZA AUTO uzmes dobu djukelu i obilazis povremeno i radis sta treba em si u prirodi i radis na svom zdravlju a poso cveta nema ni jeroplan ni satelit koji ce to da vidi samo nikome nista ne pricas a zeni pogotovo

Taurunum

03.09.2021 19:05

@natenaku - Ne vidim razlog zasto su ih uhapsili kad je industriska konoplja u pitanj? Ok treba dozvola da bi je gajio al ona se ne koristi u duvacke trave posto nema nista u sebi ima je po vojvodini kolko hoces ispred nisa na auto putu ima bar 30 hektara pod industriskom konopljom ona se koristi u industriji za pravljenje papira recimo i jos svaceg neceg poput garderobe odece konca i slicnih stvari al najvise se koristi za proizvodnju papira 1 hektar industriske konoplje pokriva 4 hektara sume za istu kolicinu papira nije mi jasno ovo bas.